Το «ραντάρ» του Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Το «ραντάρ» του Μαρτίνς στην Πορτογαλία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολουθούσε όλη την χρονιά τις εξελίξεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για να έχει πλήρη εικόνα για παίκτες. Τώρα είναι η ώρα των επιλογών από το scouting ενός χρόνου, με τον Μαρτίνς να κάνει τις εισηγήσεις του

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες του για την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση της ομάδας του λιμανιού.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε παίκτες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία κι αυτό είναι λογικό, καθώς ο Μαρτίνς εμπιστεύεται την αγορά της πατρίδας του.

Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Ματιέ (για το κέντρο της άμυνας) και Εντουάρντο (για την μεσαία γραμμή) και δεν είναι φυσικά τυχαίο που αμφότεροι αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Μαρτίνς έχει ξεκάθαρη γνώμη και για τους δύο παίκτες όπως και για πολλούς ακόμα που αγωνίζονται στην Πορτογαλία, γιατί είχε τα «ραντάρ» ανοιχτά καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, ώστε να είναι καλά ενημερωμένος για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Υπάρχει φυσικά και ο Μαραφόνα σε περίπτωση που ο Σα δεν μείνει στους πειραιώτες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο τερματοφύλακας της Μπράγκα είναι σύμφωνα με τον Μαρτίνς μια εξαιρετική λύση και ο προπονητής του Ολυμπιακού επιμένει στην πορτογαλική αγορά και για τα γκολπόστ των ερυθρόλευκων.

Δεν είναι μόνο ότι παρακολουθούσε και ο ίδιος παίκτες που του πρότειναν στην διάρκεια της χρονιάς. Ο Μαρτίνς έχει και ανθρώπους που εμπιστεύεται την κρίση τους κι έχει ξεκάθαρη εικόνα από τη ενημέρωση που λαμβάνει από το περιβάλλον του στην Πορτογαλία.

Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν έτοιμος στην πρώτη σύσκεψη κορυφής που έγινε πριν από δύο εβδομάδες στο μεγάλο λιμάνι. Είχε κάνει την σωστή προεργασία γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να «κλείσει» γρήγορα τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις.

Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Τα «ραντάρ» του 49χρονου προπονητή του Ολυμπιακού δεν «πιάνουν» μόνο Πορτογαλία. Υπάρχει καλή… σύνδεση και με Βραζιλία, καθώς είναι γνωστό ότι ο Μαρτίνς θέλει να δουλεύει με Βραζιλιάνους παίκτες.

Αυτό κρατήστε το για την συνέχεια, γιατί θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

*Αφήσαμε για το τέλος μια πληροφορία που μπορεί να «λέει» πολλά για την επίθεση του Ολυμπιακού. Στον Μαρτίνς έχει κάνει «κλικ» λατινοαμερικάνος επιθετικός (όχι όμως Βραζιλιάνος) και οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον.

Δεν είναι εύκολη περίπτωση και ο Πορτογάλος θέλει πρώτα απ’ όλα να κάνει μια κουβέντα για να διαπιστώσει αν υπάρχουν πιθανότητες υλοποίησης της μεταγραφής. Μια κουβέντα η οποία θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ