Ξεκάθαρο πλέον τι θέλει η ΑΕΚ και τι… δεν θέλει ο ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρο πλέον τι θέλει η ΑΕΚ και τι… δεν θέλει ο ΠΑΟΚ

Μόνο κάποιος αφελής θα μπορούσε να πιστέψει πως η «κάψα» του ΠΑΟΚ είναι η αλλαγή έδρας και όχι η αποφυγή του VAR.

Βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου και ακόμα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, παραμένουν στον «αέρα». Το παραπάνω εννοείται πως δεν θα μπορούσε να συμβεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην Ελλάδα, με το στενάχωρο της υπόθεσης να είναι το ότι για όλους μας πλέον, κάτι τέτοιο δείχνει… φυσιολογικό.

Η Κυβέρνηση με τους αρμόδιους φορείς αδυνατούν να εξασφαλίσουν στις ομάδες και στον κόσμο τους το μίνιμουμ, δηλαδή τη διεξαγωγή ενός τελικού παρουσία οπαδών και χωρίς να υπάρχει ο φόβος σοβαρών επεισοδίων. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και θα πρέπει να την αποδεχθούμε. Τουλάχιστον για την ώρα.

Όλα δείχνουν πως η απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη θα περιλαμβάνει τελικό στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών και με VAR. Το τελευταίο, δύσκολα θα μπορέσει να το αποφύγει ο ΠΑΟΚ, παρά τον έντεχνο τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να διαμορφώσει άλλες συνθήκες για τον τελικό.

Μόνο κάποιος αφελής θα μπορούσε να πιστέψει πως η «κάψα» του ΠΑΟΚ είναι η αλλαγή έδρας και όχι η αποφυγή του VAR. Όσο κι αν προσπαθεί ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ομάδας της Θεσσαλονίκης να πείσει την κοινή γνώμη για το αντίθετο, δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς που δεν διαβάζει πίσω από τις λέξεις.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει καλά πως αλλαγή έδρας του τελικού, συνιστά και τελικό χωρίς VAR. Το γιατί οι Ασπρόμαυροι επιθυμούν να μην υπάρχει χρήση του συγκεκριμένου συστήματος, δεν το γνωρίζω. Μπορώ να το εικάσω, όμως προτιμώ να αφήσω τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους.

Το περυσινό ματς της Τούμπας, όπου η ΑΕΚ «κλείδωσε» τον τίτλο, έδωσε άλλοθι στον ΠΑΟΚ για το χαμένο πρωτάθλημα. Καθώς τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη διακοπή του αγώνα, ερμηνεύτηκαν κατά το δοκούν. Φέτος, αυτή η… πολυτέλεια δεν θα υπάρχει. Αν ο ΠΑΟΚ χάσει το κύπελλο, θα το χάσει χωρίς να μπορεί να βρει φτηνές, επικοινωνιακές δικαιολογίες.

Η ΑΕΚ έδειξε με τη στάση της χθες πως το μόνο που επιθυμεί, είναι ο τελικός να παιχθεί εντός γραμμών και χωρίς να επηρεαστεί από… τρίτους. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έδειξε μια στάση που γεννά ερωτηματικά. Τουλάχιστον…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ