Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει… ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει… ποδόσφαιρο

Η στάση του ΠΑΟΚ, η νοοτροπία Ιβάν δεν... περνάνε στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη

Μία έτσι, μία αλλιώς. Μία όλα ΟΚ με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, μία θέλει αλλαγές αν και εφόσον 10 ημέρες πριν την σέντρα του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και έχοντας μελετήσει τα δεδομένα του τελικού, θέλει να δημιουργήσει μπάχαλο σε κάθε τομέα. Μια κατάσταση η οποία θα τον βολέψει για τις 11 Μαΐου. Και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα της στάσης του.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει… ποδόσφαιρο. Ο Ιβάν Σαββίδης μαθαίνει την κοινωνία του ΠΑΟΚ να μην βλέπει το ποδόσφαιρο, αλλά να ψάχνεται για τα γύρω-γύρω. Και από κοντά και οι δύσμοιροι ρεπόρτερ του που εκεί που δεν είχαν… αντικείμενο δουλειάς με Ιβάν «αναθάρρησαν» και «ζουν». Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια.

Όπως και ότι άπαντες στον ΠΑΟΚ… χρωστάνε στον Ιβάν την ύπαρξη και επιβίωση τους. Για αυτό και κάνουν ότι… θέλει, χωρίς σκέψη για το ποδόσφαιρο και το προϊόν το οποίο έχουν φροντίσει με την στάση τους και τις πρακτικές τους να δηλητηριάσουν πρώτοι στην μετά Ολυμπιακό εποχή.

Για τον τελικό ο ΠΑΟΚ θα πάρει βραβείο υποκρισίας για την στάση του να θέλει να φύγει το παιχνίδι από το ΟΑΚΑ, το οποίο είναι το μόνο που (κακώς) μπορεί να λειτουργήσει το VAR. Και ο ΠΑΟΚ (μπράβο του) είναι ο πρώτος που φωνάζει εδώ και καιρό για το VAR και την άμεση ανάγκη για χρήση του. Αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε κωλοτούμπα και… γυριστή. Και βάζει τον Κυριάκο Κυριάκο να λέει όμορφα λόγια δίχως ουσία και ροή λόγου.

Αν απέναντι του είχε κάποιον άλλον, κανά Καρυπίδη, κανά Αλαφούζο, κανά… Παναιτωλικό (να μάθουμε μετά την Ξάνθη τι συμβαίνει ιδιοκτησιακά και με τους Αγρινιώτες ε;) ίσως περνάγαν αυτά. Θα μπορούσε να τα κάνει και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό που είναι… έξω από όλα τα κόζια πια. Στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στην ΑΕΚ όμως, όχι. Και το έχουν καταλάβει καλά πάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ