Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική 

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια δυναμική 

Ο Ολυμπιακός δείχνει πως τη νέα σεζόν είναι έτοιμος για να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Με ρόστερ μεγάλης ποιότητας και κάψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με δουλειά από Μαρτίνς και παίκτες για μπάλα που δεν μπορεί κανείς να... πλησιάσει

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Ολυμπιακό, μετά το χθεσινό παιχνίδι των ερυθρόλευκων στην Λάρισα και πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι η ομάδα του Πειραιά πέτυχε μια ακόμα νίκη.

Είναι σημαντικό να σταθεί κάποιος στον τρόπο με τον οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, σ΄ ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός του χώρος είναι επικίνδυνος για την ασφάλεια των παικτών.

Οι πειραιώτες λοιπόν έφτασαν σε μια άνετη νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι από την βασική εντεκάδα των πειραιωτών έλειπαν πέντε παίκτες.

Δεν ήταν στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων, Σα, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, και Ποντένσε, αλλά αυτό δεν… εμπόδισε τον Ολυμπιακό να πετύχει τρία γκολ και να έχει ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έδειξε (και) στο ματς με την Λάρισα το «μέλλον» του. Έδειξε τις βελτιώσεις που περνάει ο προπονητής του στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, ακόμα και στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Ένα ματς στο οποίο δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά αυτό δεν άλλαξε τη νοοτροπία των ερυθρόλευκων κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που έχει περάσει στους παίκτες του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μαρτίνς επισήμανε λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα πως η καλή αγωνιστική εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στην διάρκεια της σεζόν, ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στο Ρέντη.

Κι αυτό είναι το ζητούμενο για τον προπονητή του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να εξελίξει την ομάδα του μέσα από την καθημερινή προσπάθεια στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά πως την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτό θέλει άλλωστε κάθε χρόνο η ομάδα του Πειραιά. Αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο για τον Ολυμπιακό.

Και γνωρίζει καλά ο έμπειρος τεχνικός πως οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να πετύχουν τον στόχο τους, γιατί πολύ απλά, υπάρχει πολύ καλή «μαγιά» από την φετινή σεζόν.

Ένα γεμάτο ρόστερ, το οποίο μάλιστα θα ενισχυθεί με ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και μια ομάδα που πλέον έχει ξεκάθαρη επιθετική ταυτότητα και φιλοσοφία.

Ο Ολυμπιακός απέδωσε κατά γενική ομολογία καλό ποδόσφαιρο στην διάρκεια της σεζόν. Για την ακρίβεια είναι η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό το παραδέχθηκαν οι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων.

Τα μηνύματα λοιπόν για την επόμενη χρονιά είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Τόσο σε ότι αφορά το θέαμα που θα παρουσιάσει η ομάδα του λιμανιού όσο και για την επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων.

Ο Ολυμπιακός «έχτισε» την ομάδα του σε γερά θεμέλια και ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Το λέει και το πιστεύει πρώτος απ’ όλους ο προπονητής των ερυθρόλευκων κι αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ο Μαρτίνς στους παίκτες του, στην δουλειά που έχει γίνει αλλά και στο πλάνο για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν ήδη από σήμερα τη νέα σεζόν κι αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι η επιστροφή στην κορυφή.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός έδειξε και στο παιχνίδι με την Λάρισα τι… έρχεται τη νέα χρονιά. Μια ομάδα με ακόμα μεγαλύτερη κάψα για καλό ποδόσφαιρο και ακόμα μεγαλύτερη κάψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ