Οτι έπρεπε, όπως έπρεπε, για… τιμωρία

Οτι έπρεπε, όπως έπρεπε, για… τιμωρία

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε όπως την περίμενε και την ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ, ομάδα έτοιμη να... τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Μην γελιόμαστε, με όσα έχουν ακούσει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ, είναι αποφασισμένοι για τιμωρία.

Μπορεί κανείς τους να μιλά για τιμωρία, εκδίκηση και ρεβάνς, αλλά η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία του ΠΑΟΚ και ο προπονητής με ατάκες τύπου… γραφικού παλιάτσου ανέβασε την ένταση επικίνδυνα και προσέβαλε την ιστορία της ΑΕΚ και τον σύλλογο. Μαζί και τους φιλάθλους που δεν σεβάστηκε. Και όταν δεν σέβεσαι, έρχεται η τιμωρία.

Η εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά ήταν σαν… παραγγελιά για τον Χιμένεθ. Με Τσιγκρίνσκι δυνατό ξανά στην άμυνα, κορυφαίο στο διάβασμα του αντιπάλου και βασικό… ήδη στον τελικό του Σαββάτου. Με μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς που είχαν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο και να σκοράρουν. Για να δείξουν ότι είναι καλά και ότι αυτοί πρέπει να παίζουν. Και ας έμειναν πίσω για ανάσες Μπακάκης-Σιμόες.

Η μορφή της ΑΕΚ έδειχνε ότι πάει στον τελικό έτοιμη να πάρει το ματς. Να το πάει έξυπνα, να εκμεταλλευτεί την χαλάρωση του ΠΑΟΚ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να πατήσει εκεί που πάτησε πέρυσι ο ίδιος και την κέρδισε δίκαια στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Για να λέμε την αλήθεια, αν το πάρει η ΑΕΚ δεν θα αφαιρέσει τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ. Οπως δεν έκανε και πέρυσι ο ΠΑΟΚ. Ηταν καλύτεροι φέτος, πέρυσι η ΑΕΚ. Ετσι είναι η μπάλα, αν την μάθουν ποτέ, θα ξέρουν και να την εκτιμήσουν.

Και επειδή διακρίνω τον νεουπλουτισμό και την αλαζονεία τους σε κάθε τους βήμα πια, η ΑΕΚ έχει μια χρυσή ευκαιρία να τους τιμωρήσει. Όχι για να τους θίξει, ή να τους πληγώσει. Αλλά για να δείξει η ίδια, ότι φέτος δεν ήταν για να παλεύει για την 3η θέση με τον Ατρόμητο. Για τον εγωισμό τους, για την προσωπικότητα τους. Παικτών και Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ