Ο καλύτερος «οδηγός» για μεταγραφές είναι ο Γκιγιέρμε

Ο καλύτερος «οδηγός» για μεταγραφές είναι ο Γκιγιέρμε

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς είναι πάντα ο Βραζιλιάνος σε ότι αφορά το προφίλ παικτών που θα αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι. Γιατί ο 28χρονος μέσος είναι το σημείο αναφοράς για τον προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει (και μάλιστα αρκετό καιρό) τις κινήσεις του στο μεταγραφικό πεδίο, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση για τις εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο κι αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το προφίλ των παικτών που έχει στο μυαλό του ο έμπειρος τεχνικός.

Έχει ήδη άλλωστε γίνει μια σύσκεψη κορυφής στο Ρέντη με την συμμετοχή του προπονητή των πειραιωτών κι εκεί ελήφθησαν οι πρώτες αποφάσεις για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ιδανικό σενάριο για τον κόουτς του Ολυμπιακού είναι νέοι «Γκιγιέρμε» κι αυτό δεν το λέει τυχαία ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Τόσο ικανοποιημένος έμεινε ο Μαρτίνς από την εικόνα του Βραζιλιάνου μέσου που λέει συνεχώς στους συνεργάτες του ότι θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να εντάξει στο δυναμικό της κι άλλους παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος.

Κι αυτό φυσικά που εννοεί ο προπονητής των ερυθρόλευκων είναι να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση παικτών που θα έχουν ηγετικές ικανότητες, που θα έχουν παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα και βέβαια παίκτες με χαρακτήρα σαν του Βραζιλιάνου.

Κρατήστε το αυτό το τελευταίο γιατί είναι ένα στοιχείο στο οποίο δίνει πολύ μεγάλη βάση ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς θέλει τα αποδυτήρια να θυμίζουν οικογένεια κι αυτό το πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Πορτογάλος την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Κι εδώ ο 49χρονος τεχνικός αναγνωρίζει στον Γκιγιέρμε πως το διάστημα που δεν έπαιζε στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είπε το παραμικρό και δούλεψε πολύ σε καθημερινή βάση στο Ρέντη.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού λοιπόν είναι ξεκάθαρο το προφίλ παίκτη που έχει στο μυαλό του όταν συζητά με την διοίκηση των πειραιωτών για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Και δεν είναι φυσικά τυχαία τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Παίκτες δηλαδή που έχουν εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα, παίκτες με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ που διαθέτουν ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ο Μαρτίνς είναι όπως προαναφέραμε σε διαρκή επικοινωνία με τους ιθύνοντες της πειραϊκής ομάδας και οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τις επαφές τους για να «κλείσουν» μέτωπα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, καθώς υπάρχουν και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό.

Ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης που αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή για την ομάδα του λιμανιού και τέτοιοι παίκτες είναι σε θέση ν’ ανεβάσουν επίπεδο τους ερυθρόλευκους.

Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του το «πακέτο» του Βραζιλιάνου μέσου, ως «οδηγό» για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ