Μια ζωή στα μουλωχτά

Μια ζωή στα μουλωχτά

Η ΑΕΚ, αποφάσισε να ντυθεί «Μαρία της σιωπής» και να μην πει ούτε κουβέντα για την απόφαση του Γιώργου Βασιλεάδη να απαγορεύσει την παρουσία φιλάθλων στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ έγραψε μια πεντακάθαρη, σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν συγκρίνεται σε τίποτα με αυτά που είδα και βιώσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με τα σκάνδαλα και τις αδικίες.

Ο Δικέφαλος, δεν είναι απλά Πρωταθλητής είναι ο κορυφαίος Πρωταθλητής, από τότε που καθιερώθηκε η Α’ Εθνική. Πήρε το Πρωτάθλημα δικαιότατα, κερδίζοντας την παραδοχή και την αναγνώριση από όλη την φίλαθλη Ελλάδα.

Αυτόν τον τίτλο που σήκωσαν οι Ασπρόμαυροι δεν μπορεί να συγκριθεί με το περσινό χάρτινο και φυσικά με όλα τα υπόλοιπα που πήραν στο παρελθόν οι Πράσινοι και οι Κόκκινοι.

Ο πρώτος και ο δεύτερος στόχος, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα μένει να τελειώσει και η δουλειά που λέγεται Κύπελλο. Να κερδηθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο στον τελικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Στα αποδυτήρια της ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να πάρουν έναν ακόμη τίτλο, θέλουν να ξαναγράψουν ιστορία με το νταμπλ.

Θέλουν για μια ακόμη φορά να αποδείξουν τη σαφέστατη ανωτερότητά τους απέναντι στην περσινή ψεύτικη πρωταθλήτρια. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια παικτών του ΠΑΟΚ πως: «Δεν θα ανεχτούμε να χάσουν από την ΑΕΚ».

Ψάχνω από την Δευτέρα (6/5) το πρωί και μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη ν’ απαγορεύσει την παρουσία οπαδών στο τελικό του Σαββάτου, την αντίδραση της ΑΕΚ. Αυτή του ΠΑΟΚ την είδαμε την διαβάσαμε. Τίποτα, άφαντοι όλοι στο Δικέφαλο του Νότου. Για μένα αυτό σημαίνει πως βολεύει την ηγεσία της Ένωσης αυτή η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού ή αν θέλετε να το πάω και πιο μακριά σιγοντάρισαν στο να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμος.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ουσιαστικά «αποδέχεται» αυτά που γράφτηκαν στην ανακοίνωση περί επεισοδίων. Εκτός κι αν φοβούνται πως δεν θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια που θα έπαιρναν και θα είχαν μια κερκίδα χάρτινη, όπως ακριβώς και το πρωτάθλημα που σήκωσαν πέρσι.

Ακόμα και χωρίς τους «μάο-μάο», όπως τους αποκάλεσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, οι Ασπρόμαυροι είναι το μεγάλο φαβορί. Ακόμα κι αν έχει τόσες πολλές και σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και τον φυσικό ηγέτη του Αντρέ Βιερίνια.

Όσες δηλώσεις κι αν κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όσους όρκους κι αν πάρουν και αυτός ο τίτλος θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ