Το γήπεδο θα αποτελούσε σωτηρία για τον Παναθηναϊκό

Το γήπεδο θα αποτελούσε σωτηρία για τον Παναθηναϊκό

Ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο θα μπορούσε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μια επόμενη μέρα διαφορετική απ' όλα όσα ζει σήμερα.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως είμαι από τους… απαισιόδοξους όσον αφορά το θέμα «γήπεδο στον Παναθηναϊκό». Διότι το ακούμε εδώ και καμιά 30αρια χρόνια, βρίσκεται σε όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες και υποσχέσεις αλλά στο τέλος καταλήγουμε στα ίδια. Πότε ΟΑΚΑ και πότε Λεωφόρο.

Αυτή τη φορά το θέμα δεν το άνοιξε κάποιος πολιτικός όπως συνέβη λίγο καιρό πριν με τους υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος. Που λογικά θα έχει ψάξει την υπόθεση και θα είναι διατεθειμένος να σπρώξει κάποια χρήματα ώστε να δει το έργο να υλοποιείται.

Όσο απαισιόδοξος κι αν είναι κάποιος, δεν μπορεί παρά να παραδέχεται πως το ενδεχόμενο να χτίσει νέο γήπεδο ο Παναθηναϊκός είναι το καλύτερο σενάριο για το μέλλον του. Όχι γιατί αυτομάτως η ομάδα θα γίνει ανταγωνιστική, άλλωστε μπάλα δεν παίζουν τα γήπεδα, αλλά γιατί ένα νέο γήπεδο μπορεί πρώτα απ όλα να προσελκύσει και νέους επενδυτές.

Αυτό είναι το βασικότερο. Και ίσως να το έχει στο μυαλό του ο Γιαννακοπουλος. Πως ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, με εμπορικούς χώρους, μπορεί να φέρει χρήματα από τρίτους που θα δουν ότι έχουν ευκαιρία να επενδύσουν σε κάτι που δε θα πάει χαμένο. Η δυναμική του Παναθηναϊκού παραμένει τεράστια, ο ίδιος ο Παναθηναϊκός παραμένει… μαγαζί γωνία και ένα νέο γήπεδο θα τον κάνει ελκυστικό σε πολλούς. Είτε Έλληνες, είτε ξένους.

Και παράλληλα, η παρουσία Γιαννακοπουλου θα αποτελεί την εγγύηση που ο καθένας θα ήθελε. Και θα χαρίσει στον σύλλογο έξτρα δυναμική παντού. Που σίγουρα την έχει τεράστια ανάγκη για να επιστρέψει στην κανονικότητα που του αρμόζει.

Είναι σαν αυτό που είπε ο Δώνης πως ο πρωταθλητισμος αγοράζεται. Με χρήματα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ομάδα, γήπεδο, πρωταθλητισμο. Αυτή είναι η πραγματικότητα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ