Αυτό το βράδυ θα’ ναι δικό μας

Αυτό το βράδυ θα’ ναι δικό μας

Η ερώτηση «πως ζει η ΑΕΚ τον τελικό», έχει την απάντηση στον τίτλο.

Η ΑΕΚ πάει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ έχοντας κάνει περισσότερο focus στον στόχο από ποτέ. Προετοιμαζόταν ουσιαστικά για αυτόν τον τελικό εδώ και μήνες.

Δεν ήξερε τον αντίπαλο απλά. Από την μέρα που ξαναπάτησε στα μέρη μας ο Μανόλο το πόδι του, η ΑΕΚ είχε βάλει στο μυαλό της πως θα πάει στον τελικό. Και ο Μανόλο τα κατάφερε διότι είναι προπονητής που δουλεύει στοχευμένα και πολύ πετυχημένα με επιμέρους στόχους σε μικρό χρονικό διάστημα. Εν ολίγοις ο Χιμένεθ στα δύσκολα δεν φοβάται.

Ήρθε στα δύσκολα, πήρε την ΑΕΚ που μεσοπέλαγα φαινόταν να μην έχει δρόμο να πατήσει στεριά, της έδωσε τον μίνιμουμ στόχο της 3ης θέσης και της πολυτέλειας να μην τρέχει από τον Ιούλιο για ευρωπαϊκά ματς και τώρα προσφέρεται η ευκαιρία για τρόπαιο. Το 16ο Κύπελλο στην ιστορία της. Το τρίτο τρόπαιο από τότε που επέστρεψε ο σύλλογος, στον 4ο σερί τελικό. Όχι και μικρά επιτεύγματα και αυτά του αναγνωρίστηκαν για να παραμείνει και τη νέα χρονιά.

Πως πάει λοιπόν η ΑΕΚ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Είπαμε έχει κάνει focus. Και οι 11 που θα ξεκινήσουν θα πατήσουν πάνω σε αυτό το σχέδιο. Πως θα πάρει η ΑΕΚ το τρόπαιο. Με ποιον τρόπο και πως δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Οι βασικοί και οι αναπληρωματικοί είναι στον… δρόμο που άνοιξε ο Μανόλο για την κούπα. Αρκεί να περπατήσουν όλοι μαζί προς τον στόχο. Και θα έρθει. Με τον Τσιγκρίνσκι ξανά βράχο πίσω να οδηγεί τα μετόπισθεν μαεστρικά και εργαλεία τους Οικονόμου-Μπακάκη-Χουλτ με το καλύτερο δυνατό δίδυμο στον άξονα Σιμόες-Κρίστιτσιτς για ψυχή και ποιότητα στις μάχες. Μεσοεπιθετικά ο αρχηγός και οργανωτής Μάνταλος με τον Μπακασέτα που σε τέτοια ματς ξέρει τι να δώσει και τι πρέπει να κάνει. Και στην επίθεση οι δύο που δεν χαμπαριάζουν. Ο ένας στα δύσκολα θέλει… 10 Βαρέλα αν είναι καλά, ο άλλος βάζει γκολ και στον ύπνο του με κάθε δυσκολία στις φάσεις. Αυτοί είναι οι 10 μπροστά από τον Μπάρκα που χρωστά και στον εαυτό του ένα μεγάλο ματς σε παιχνίδι-φωτιά.

Αυτή θα είναι η ΑΕΚ στο χορτάρι. Στην εξέδρα θα είναι ο μεγάλος. Και όσο είναι αυτός, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων δεν περνάνε… μαγκιές. Αυτό το βράδυ θα’ ναι δικό μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ