Το σκεπτικό της αναδίπλωσης

Το σκεπτικό της αναδίπλωσης

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει κανονικά στα πλέι οφ και οι πράσινοι εξηγούν γιατί.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται πνευματικά και αγωνιστικά για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ.

Οι πράσινοι μετά από μια εβδομάδα στην οποία συνέβησαν πολλά και είχαν αφετηρία τους «ερυθρόλευκους», είναι πλέον πεπεισμένοι ότι ο «αιώνιος αντίπαλος» θα παραταχθεί απέναντί τους στο ΟΑΚΑ για το τζάμπολ του πρώτου αγώνα των πλέι οφ.

Είναι σίγουροι πως η ΚΕΔ δεν θα συνεχίσει να παρανομεί όπως λένε και θα βάλει στην κληρωτίδα για τα παιχνίδια τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου και Μάνο, όπως πράττει άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια κάθε φορά που μια ομάδα εγείρει απαιτήσεις εξαίρεσης για κάποιον ρέφερι.

Επίσης περιμένουν πολλά από τις εξετάσεις του βιολογικού υλικού και των δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχουν βρεθεί από την αστυνομία και έχουν συγκεντρωθεί από την βόμβα μολότοφ που πέταξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου και η οποία δεν εξερράγη.

Από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων περιμένουν πολλές απαντήσεις οι οποίες ισχυρίζονται πως θα καταδείξουν προφανώς τους φυσικούς, αλλά κυρίως και ηθικούς αυτουργούς αυτής της επίθεσης, η οποία έγινε λίγη ώρα μετά τον αγώνα Ολυμπιακός- Προμηθέας και μια ημέρα μετά την επίθεση αγνώστων έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου.

Όσο για την δική τους απόφαση να αποσυρθούν. Εκεί οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε αλλαγή κατεύθυνσης. Υποστηρίζουν πως η νομιμότητα θα επανέλθει στην Α1 και στους ορισμούς των διαιτητών, αλλά και πως η Πολιτεία θα επιληφθεί της κατάστασης για όλα όσα έγιναν έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου.

Παράλληλα λένε πως είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν τα πάντα με όλες τις ομάδες αρκεί οι προτάσεις να είναι σε ρεαλιστική βάση και ξεκαθαρίζουν πως θέλουν να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα. Όχι να τιναχτεί στον αέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ