Μονόδρομος η συνέλευση

Μονόδρομος η συνέλευση

Τα θέματα της ΚΑΕ και του βόλεϊ του Άρη δεν σηκώνουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Η συγκυρία της έλευσης της ημερομηνίας λήξης της θητείας του παρόντος δ.σ. του ΑΣ Άρης, δεν πρέπει να καταστεί λόγος μη πραγματοποίησης της γενικής συνέλευσης, στην οποία τα θέματα θα είναι η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης και το τμήμα βόλεϊ.

Κατά την εκτίμησή μου, η ναυαρχίδα του συλλόγου, υπό το βάρος των ban δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο τη νέα σεζόν. Όλοι είδαμε πόσο δύσκολη ήταν η φετινή και η διαμορφωμένη κατάσταση στο αγωνιστικό φέτος, φοβάμαι ότι θα φαντάζει… καλή σε λίγους μήνες.

Δε μπορεί άλλο να παίζει με τη φωτιά ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ. Κάποια στιγμή έσυω και από ελάχιστες ατυχείς συγκυρίες, θα γίνει η ζημιά. Κι αν συμβεί, ούτε οι καλές προθέσεις, ούτε καν η προσπάθεια και τα χρήματα που διέθεσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα μείνουν στη μνήμη κανενός, δε χρειάζεται να το εξηγήσει κανείς ιδιαίτερα αυτό, ε;

Κι έπειτα υπάρχει και το θέμα του γηπέδου. Ακόμη ένα σημαντικό ζήτημα για το οποίο υπάρχουν περισσότερα από ένα “σενάρια” που διακινούνται. Τι ισχύει με το NGH, μπορεί κανείς να δεσμευτεί περισσότερο, οπουδήποτε αλλού εκτός από το να το κάνει ενώπιον του σώματος μιας γενικής συνελευσης;

Είναι απόλυτη ευθύνη του ΑΣ η διοργάνωση της θεσμικής εκδήλωσης στην οποία θα τεθούν τα θέματα του συλλόγου και υποχρέωση των εμπλεκόμενων να παραστούν και να τοποθετηθούν για ότι επιθυμούν αλλά επίσης και για ότι ερωτηθούν από τη διοίκηση και τα μέλη του θεματοφύλακα του συλλόγου που αποτελεί και τη μήτρα της ομάδας μπάσκετ.

Για το δε βόλεϊ, ο Μιχάλης Ζορπίδης οδήγησε το τμήμα πίσω στην Α2 όπως υποσχέθηκε αλλά, εκφράζει ένα παράπονο, πως δεν εισέπραξε καμία συμπαράσταση από το σύλλογο πλην από ελάχιστους ανθρώπους, μεμονωμένα και δείχνει διάθεση να αποχωρήσει.

Η συνέλευση πρέπει να γίνει γιατί μέσα από τις διαδικασίες της και το αυξημένο ενδιαφέρον για το μπάσκετ και το ενδιαφέρον για το βόλεϊ, μπορεί να γίνει και η συζήτηση για την επόμενη διοικητική μέρα στον Α.Σ.

Ο προφανής δρόμος είναι ο σχηματισμός μιας νέας προσωρινής διοικούσας επιτροπής με την εντολή του Πρωτοδικείου αφού οι παλιές υποχρεώσεις αποτρέπουν οποιονδήποτε από το να σκεφτεί να συμμετάσχει σε τακτική, αιρετή διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ