Μακάρι να χρειαζόταν μόνο εξτρέμ

Μακάρι να χρειαζόταν μόνο εξτρέμ

Η εξήγηση για την ήττα της ΑΕΚ και οι ευθύνες του Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ έπρεπε να κατέβει στον τελικό για να δείξει ότι το θέλει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Και ας μην είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ. Επρεπε να δείξει ότι είναι η ομάδα που θέλει να δώσει απαντήσεις, να πάρει ρεβάνς. Δεν έκανε τίποτε από αυτά.

Ναι είναι πέναλτι. Ναι το χέρι του Κάνιας είναι πέναλτι και λάθος του Γερμανού διαιτητή που δεν το έδωσε, αφού για να τον πάνε στο VAR οι διαιτητές του μπουθ θεωρούν ότι είναι πέναλτι. Ναι η ΑΕΚ αδικήθηκε, για ακόμη μια φορά. Αλλά δεν στέκομαι εκεί. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή, έχασε και τέλος.

Ούτε τρέλα είδα, ούτε δίψα να το πάρουν, ούτε γυάλιζε το μάτι τους. Τίποτε. Αντιθέτως πήγαν και είδαν τον ΠΑΟΚ να το σηκώνει ξανά. Όπως το είπε ο Μάνταλος. Ντροπή. Από αυτόν τον ΠΑΟΚ να χάνεις, ναι. Και ας είναι Πρωταθλητής. Αυτά που είπε ο Χιμένεθ ήταν άστοχα. Δεν με νοιάζει απόψε ότι με έσφαξαν στο Βόλο. Το ξέρουμε ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε στο Βόλο. Απόψε δεν με νοιάζει τι έγινε στο Βόλο. Με νοιάζει τι δεν έγινε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ ψάχνει ακραίους, όπως είπε. Μακάρι να ήταν το πρόβλημα της ΑΕΚ μόνοι οι ακραίοι. Είναι και η άμυνα, και ο άξονας και η θέση το φορ. Έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Και δεν ξέρει τι να πρωτομπαλώσει, διότι ο πρώτος υπεύθυνος Δημήτρης Μελισσανίδης που κρίνει την μεταγραφική πολιτική της κρατά χαμηλά την μπάλα. Και όσο αποφασίζει έτσι, θα δέχεται την κριτική. Έτσι είναι η ουσία.

Τέλος, πάμε να δούμε τι τιμωρία θα φάει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια (3 φορές!) με την Αστυνομία. Καλά πήραν όλες τις προσκλήσεις της ΕΠΟ και έπιασαν στον ύπνο την ΑΕΚ, καλά έπιασαν στον ύπνο και πολλούς εντός ΕΠΟ και ΠΑΕ, αλλά τώρα πρέπει να τιμωρηθεί. Διότι η αλαζονεία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ