Τι ΑΕΚ θέλει ο Μελισσανίδης…

Τι ΑΕΚ θέλει ο Μελισσανίδης…

Πάμε σε μια νέα εποχή για την ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη δύσκολη καρέκλα των αποφάσεων.

Η ΑΕΚ απέτυχε φέτος σε όλα εντός Ελλάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πέτυχε πέρυσι, ή στην πορεία της μέχρι το πρωτάθλημα του 2018 δεν περπάτησε πιο γρήγορα από όσα περίμεναν και άνθρωποι της. Απλώς πέρυσι το καλοκαίρι εκτίμησε κάκιστα την περσινή επιτυχία, διάβασε λάθος την επόμενη ημέρα, πήρε λανθασμένες αποφάσεις και το πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Και φτάσαμε στην αγωνιστική αποτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας ως μοναδική χαρά της χρονιάς την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και τα 20+ εκατ.ευρώ που θα βοηθήσουν το νέο γήπεδο. Θα βοηθήσουν να μην γίνει η «Αγιά Σοφιά»… Καραϊσκάκη. Και τρέχουν και δεν φτάνουν μετά. Πάλι καλά να λέμε, διότι η φαγωμάρα στον Ολυμπιακό για τα χρέη και ο πόλεμος Μαρινάκη-Κόκκαλη πρέπει να γίνουν οδηγός προς αποφυγή για την ΑΕΚ.

Τώρα πάμε στα αγωνιστικά και στην επόμενη ημέρα. Η ΑΕΚ καλείται να πάρει σοβαρές αποφάσεις αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από το Α και το Ω. Όχι να φύγουν όλοι, αλλά να εκτιμηθεί τι δίνει ο καθένας πια από την αρχή. Ολες αυτές τις αποφάσεις καλείται να τις πάρει ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στην περσινή σπουδαία επιτυχία και στην φετινή μεγάλη αποτυχία.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγο πριν μπει η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της όπου άπαντες περιμένουν την γιγάντωση του συλλόγου, καλείται να αποφασίσει για την νοοτροπία και την λογική του. Κυρίως για την αλλαγή σελίδας και στις μεταγραφές. Μην γελιόμαστε. Η ΑΕΚ πρέπει να ξοδέψει παραπάνω, αν θέλει να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ που έχει ξεφύγει πολύ πια και τον Ολυμπιακό που έκανε ένα καλό βήμα πέρυσι. Η ΑΕΚ τώρα… τρέχει να προλάβει διότι το καλοκαίρι είναι δύσκολο. Δύο εντός έδρας ματς χωρίς κόσμο στην Ευρώπη και απαίτηση για πρόκριση στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Και εκεί πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο ίδιος άνθρωπος που την έσωσε, που της φτιάχνει το σπίτι της, ο ίδιος πρέπει να αποφασίσει, τι ΑΕΚ θέλει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ