Ολυμπιακός : Επαναδιαπραγμάτευση χωρίς Ευρώπη!

Ολυμπιακός : Επαναδιαπραγμάτευση χωρίς Ευρώπη!

Λίγο πριν από τις γιορτές θα μάθουμε το ολοκληρωμένο σχέδιο του Λεμονή για το υπόλοιπο ταξίδι του Ολυμπιακού!

Συνεχίζονται τα… προσπεράσματα στην κορυφή της βαθμολογίας και όπως όλα δείχνουν θα πάμε στο δεύτερο γύρο με την τριάδα να πορεύεται έως το φινάλε σε απόσταση αναπνοής.
Προφανώς από εδώ και πέρα το «λάθος» από τους διεκδικητές θα πληρώνεται ακριβά και είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός έφτασε σε αυτήν την κατάσταση κυρίως από τα σφάλματά του.

Στην Ξάνθη και το ΟΑΚΑ τα είχε «δικά του» τα ματς, αλλά πήρε μόλις έναν πόντο. Προσθέστε και τους πέντε βαθμούς που έχασε στο Καραϊσκάκη με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο και τότε θα πάρετε την απάντηση γιατί σε αυτήν τη διαδρομή ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει κεφάλι, όπως συνέβαινε τις περισσότερες από τις προηγούμενες φορές.

Κι όσο για την επόμενη μέρα; Ο Λεμονής περιμένει να κλείσει ο πρώτος γύρος με το ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη και από κει και πέρα μάλλον θα μας κάνει γνωστές και τις υπόλοιπες αποφάσεις του. Και σε ότι αφορά τη δεύτερη δόση των αποχωρήσεων, αλλά και για αυτούς που θα έρθουν να προστεθούν. Κάτι σαν την… επαναδιαπραγμάτευση του ρόστερ, αλλά στο Ρέντη, όχι στις… Βρυξέλλες.

Στο τελευταίο διάστημα και με το πιο βατό πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι άρχισε να βρίσκει τον κανονικό του εαυτό και αυτό που του απομένει είναι να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια. Η διακοπή δίνει πάντα την αφορμή για νέα αφετηρία και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να φτάσουν στη συνέχεια σε ένα νέο σερί με νίκες, ώστε να μεταθέσουν την πίεση στους ανταγωνιστές τους, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που αυτοί είναι μαθημένοι στη ζωή με το άγχος, ενώ οι αντίπαλοί τους δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Άλλο ένα «πρωτόγνωρο» για τον Ολυμπιακό είναι ότι τούτη τη φορά δεν θα έχει ματς στην Ευρώπη τον Φλεβάρη, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, άρα θα είναι προσηλωμένος στους αγώνες της Λίγκας, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν τα ντέρμπι με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και τα ματς με Ατρόμητο και Πανιώνιο!

Σημαντικός ο δεύτερος μήνας του νέου χρόνου από κάθε άποψη ενώ ο πρώτος θα μας κάνει οριστικά γνωστό το σχέδιο για τις μεταγραφές. Ποιοι παίκτες θα έρθουν και σε ποιες θέσεις, αν και κατά τα φαινόμενα και με εξαίρεση την περίπτωση του Μιραλάς (αν και εφόσον αποκτηθεί), οι πρωταγωνιστές αναμένεται να είναι και πάλι αυτοί με τους οποίους έχει πορευτεί μέχρι τώρα ο Λεμονής, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμφωνεί με την άποψη ότι στα μισά της διαδρομής δεν αλλάζεις πολλά πράγματα. Ούτε καν το… σύστημα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ