Οι απαντήσεις στην γκρίνια της ΑΕΚ για τον Τσβάιερ

Οι απαντήσεις στην γκρίνια της ΑΕΚ για τον Τσβάιερ

Αφήστε τι λέμε εμείς οι δημοσιογράφοι. Δείτε τι λένε ο Σουηδός παρατηρητής διαιτησίας του τελικού και η UEFA που έβαλε τον Τσβάιερ στο VAR του τελικού του Champions League.

Στην ΑΕΚ κλαίγονται από το περασμένο Σάββατο ότι ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ δεν τους έδωσε όχι ένα, αλλά δύο (έλεος…) πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τους αδίκησε κατάφωρα.

Μιλάμε για έναν ρέφερι που έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας, έκανε σωστή χρήση των καρτών (ίσως χάρισε 1-2 φορές τη 2η κίτρινη στον Οικονόμου και στον Λιβάγια, αλλά συνολικά ήταν άψογος) και χρησιμοποίησε επίσης άψογα το VAR σε δύο κρίσιμες φάσεις συνηγορώντας και τις δύο φορές υπέρ του ΠΑΟΚ (στο γκολ του Άκπομ δεν υπήρχε οφσάιντ και στο χέρι του Κάνιας, το οποίο δεν ήταν τελικά πέναλτι).

Στην ΑΕΚ επιμένουν ότι άδικα δε δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Κάνιας και ζητούν και άλλο ένα στον Λιβάγια, παρότι η φάση είχε διακοπεί για οφσάιντ. Βγάζουν άχρηστο και τον Γερμανό διαιτητή και το VAR. Έτσι είναι… Αν μάθεις «αλλιώς» η κανονικότητα σου φαίνεται λάθος.

Μετά άρχισαν να έρχονται οι απαντήσεις στην κιτρινόμαυρη αμφισβήτηση και προπαγάνδα…

Ο Σουηδός παρατηρητής διαιτησίας του τελικού Λιφ Λίντμπεργκ στην έκθεση του χαρακτήρισε σωστές όλες τις κρίσιμες αποφάσεις του Φέλιξ Τσβάιερ και του έβαλε υψηλό βαθμό. Θεωρήθηκε ότι έκανε σωστή χρήση του VAR, τόσο στην φάση του γκολ του Άκπομ (δεν υπάρχει οφσάιντ), όσο και στη φάση που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο χέρι του Κάνιας, το οποίο όμως ήταν ακούσιο.

Κι όμως η ΑΕΚ συνεχίζει να γκρινιάζει ακόμη και για το VAR!

Και στο καπάκι έρχεται η UEFA να βάλει τον Φέλιξ Τσβάιερ στη διαιτητική ομάδα του VAR στον τελικό του φετινού Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ!

Φαίνεται ότι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία δε συμμερίζονται τις φωνές της ΑΕΚ και επέλεξαν τον Γερμανό διαιτητή του ελληνικού τελικού του Κυπέλλου για να είναι στον τελικό του «Wanda Metropolitano» την 1η Ιουνίου. Παρών θα είναι και ο Μαρκ Μπορς, που επίσης ήταν στο VAR του τελικού στο ΟΑΚΑ!

Το ματς θα διευθύνει ο Νταμίρ Σκόμινα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πράπροτνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ισπανός Ματέου Λαόθ.

Επικεφαλής του VAR θα έχει ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Πολ Φαν Μπούκελ, Φέλιξ Τσβάιερ και Μαρκ Μπορς.

Κρίμα που δεν έμεινε καμιά θέση και για τον Γιώργο Κομίνη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ