Ο Μίστερ Μάνος, ο Πέτρος Κόκκαλης και οι πατσαβούρες

Ο Μίστερ Μάνος, ο Πέτρος Κόκκαλης και οι πατσαβούρες

Ο Κώστας Καίσαρης κάνει χαρμάνι την επικαιρότητα. Ξεκινάει με Μάνο Μαυροκουκουλάκη, συνεχίζει με Πέτρο Κόκκαλη και καταλήγει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τις «πατσαβούρες» που φέρανε 25 εκατομμύρια και χτίζουνε την Άγία Σοφιά.

ΣΕ ποτ πουρί θα το πάμε σήμερα κι έχουμε και λέμε. Νούμερο 10 στο πινάκιο στο Β τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών για την Τετάρτη 15 Μαΐου, Στράτος Σωπηλης. Γιά χρέη στο Δημόσιο. Νούμερο 11, Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκης του Σπυρίδωνος. Στο Νο 12, βρίσκουμε τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο ένας μετά τον άλλον. Σαν τους αδελφούς Ντάλτον. Απαξάπαντες αυτοφωράκιδες. Περί πλημμελήματος βέβαια υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται. Με λίαν πιθανό το ενδεχόμενο να, έχει πληρώσει ο Αλαφούζος, να έχουν εξοφληθεί οι οφειλές κι η υπόθεση να κλείσει πάραυτα.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο θέμα προσωποκράτησης δεν υφίσταται. Πολλώ μάλλον για τον Μίστερ Μάνο που έχει ξεπεράσει τα 90. Και τρέχει σαν καλπαζων συνταγματάρχης, ακάθεκτος για τα 100. Όσο γιά τον Βασίλη Κωνσταντίνου, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Έχει διατελέσει αυτοφωράκιας και στο Μαρούσι του Βωβού.

ΑΣΤΡΑΨΕ και βρόντηξε ο Τιγρης. Γιά τη μπούφλα στον τελικό. Τους την είπε άσχημα των ποδοσφαιριστών. «Όποιος δεν μπορεί να φέρει πρόταση και να φύγει», τα γνωστά δηλαδή. Δεν θα μάθουμε όμως ποτέ, τι είπε ο διοικητικός ηγέτης στους ποδοσφαιριστές, πριν από το παιχνίδι. Για να τους εμυχώσει. Ύστερα από κάθε μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, ακολουθούσε εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ. Τι είπε ο διοικητικός ηγέτης στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές, τους έφτιαξε και τρώγανε σίδερα. Όπως πριν τρία χρόνια στον τελικό με τον Ολυμπιακό. «Αν δεν μπορούμε, φέρτε να κάνουμε χαρακίρι, πρώτος εγώ και μετά εσείς». Στις νίκες. Το τι τους έχει πει κάθε φορά στις ήττες, δεν το μαθαίνουμε ποτέ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Κατερίνα Παναγοπούλου, τι άλλα προσόντα έχει (πτυχία, προϋπηρεσία, κλπ) πλην της ιδιότητας της χήρας πλούσιου εφοπλιστού, ώστε να περιδημεί στο Μαξίμου ως συμβούλος του πρωθυπουργού;

ΔΗΛΑΔΗ, αυτός Κρίστισιτς έχει συμβόλαιο έξι κατοστάρικα καθαρά. Που πάει να πει ένα εκατομμύριο με την εφορία. Για τρία ακόμα χρόνια μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Που πάει να πει, Ντέλετιτς και Αθανασιάδης μέχρι να πέσει μαύρο χιόνι.

ΜΟΥΛΑΡΙ ο Αστραχάν. Σχετικά με τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Σύριζα. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις δηλαδή, στο Νο1 η Έλενα Κουντουρά. Πρώην μοντέλο παρακαλώ. Κι ας έχει γράψει ο πατέρας της τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Η Αριστερά, ξέρει να συγχωρεί. Ειδικώτερα μάλιστα, όταν πρόκειται γιά λαμπερές, γιά απαστράπτουσες κυρίες. Στο Νο2 ο Κώστας Αρβανίτης. Λογικό. Οι χιλιάδες ώρες πτήσεις στη δημόσια τηλεόραση, έχουν αντίκρυσμα. Στο Νο3 ο Αλέξης Γεωργούλης. Αναμενόμενο.

Να στείλουμε και κανένα ομορφόπαιδο στις Βρυξέλλες. Ακολουθούν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η ζωντανή απόδειξη, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό κι ο Παπαδημούλης. Ο άνθρωπος που έχει κάνει το tweet λάστιχο. Ο Πέτρος Κόκκαλης, στην 9η θέση. Που να πάει να πει, ότι ο εκλογική βάση των Συριζαίων έχει αρχές. Δεν αποδέχεται τους αλεξιπτωτιστές τη πολιτικής. Εμπιστεύεται τους συνεπείς αγωνιστές. Σαν τη Έλενα Κουντουρά, τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Ραλλία Χρηστιδου που έρχεται με φόρα και ανεβαίνει συνεχεια.

ΚΑΙ κλείνω με τη επική ανακοίνωση του Πατήσια Club των οργανωμένων της ΑΕΚ. «Πρόεδρε μ αυτές τις πατσαβούρες θα μπούμε στην Αγιά Σοφιά»; Χαρακτηρίζοντας «ξεφτίλες» τους ποδοσφαιριστές. Που πάει να πει, δεν μπορούμε να χτυπήσουμε τον γάιδαρο και βαράμε το σαμάρι. Ποιοί παίκτες είναι όμως πατσαβούρες; Είναι αυτοί που φέρανε τα 25 εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρις στα οποία θα χτιστεί η Αγιά Σοφιά, που αγωνίζονται τόσα χρόνια; Άγαλμα θα έπρεπε να τους κάνουνε.

Και στο φινάλε τι θέλανε; Να ξοδέψει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ σε μεταγραφές και να μη χτιστεί το γήπεδο; Η μήπως βάζει κανένας άλλος λεφτά; Ότι φέρανε οι παίκτες κι ότι έβαλε η συντροφισα η Δούρου. Και κάτι ψιλά ο κόσμος. Άλλος λεφτά, μέχρι τώρα δεν έχει βάλλει. Κι αν οι παίκτες είναι πατσαβούρες, ποιός έφερε αυτές τις πατσαβούρες στην ΑΕΚ; Συμπέρασμα. Σταδιακή, αλλά πλήρης η γαυροποίηση της ΑΕΚ. Οι πατσαβούρες είναι το αντίστοιχο του «φέρτε μας το έβδομο και φύγετε από εδώ».

Στη μουσική επιλογή, Roy Buchanan- Train Blues

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ