Ας το κάνουν ότι θέλουν το κύπελλο, το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι άλλο

Ας το κάνουν ότι θέλουν το κύπελλο, το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι άλλο

Η Ένωση δεν έχει καμία πρόθεση να… διεκδικήσει το κύπελλο ακόμα κι αν επιβεβαιωθούν οι απίστευτες πληροφορίες περί κρυφής αλλαγής στους ρόλους της διαιτητικής εξάδας. Υπάρχει όμως θέμα ηθικής τάξης και μάλιστα σοβαρό

Το πιο αστείο από τα όσα διάβασα-άκουσα μετά τις αποκαλύψεις για την… κρυφή αλλαγή των ρόλων των διαιτητών του τελικού κυπέλλου είναι πως η ΑΕΚ επιχειρεί να πάρει το κύπελλο στα χαρτιά.

Η παραπάνω αναφορά είναι εντελώς αστεία και αβάσιμη, μιας και σε πρώτη φάση η Ένωση δεν έχει την παραμικρή πρόθεση… ακύρωσης του τελικού! Κι ας δεν της δόθηκε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, κι ας έκανε ο Μέλο Περέιρα με τους Γερμανούς το… μαγείρεμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Για την ΑΕΚ το όλο ζήτημα είναι ηθικό και το ζουμί της επιστολής που πολύ ορθά έπραξε και έστειλε, βρίσκεται αλλού. Στο παρασκήνιο του ορισμού των διαιτητών και φυσικά στην απόφαση να γίνει η εν λόγω αλλαγή στους ρόλους των ρέφερι, στα μουλωχτά.

Τι φοβήθηκαν άραγε ο Περέιρα και οι συν αυτώ και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση; Yπήρχε κάτι που θα έπρεπε να προβληματίζει την ΑΕΚ και αποφασίστηκε να γίνει ένας τέτοιος χειρισμός, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και γκρίνιες;

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Επίσημα. Ήδη η πρωτοφανής καθυστέρηση που έχει υπάρξει από μεριάς ΕΠΟ, δημιουργεί υποψίες. Δικαιολογημένα. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω ποια θέση θα πάρει ο επικεφαλής διαιτησίας στη χώρα μας επί του ζητήματος.

Ένα ζήτημα που αν δεν είχε βάση, θα είχε ήδη διαψευστεί. Στην συγκεκριμένη υπόθεση, η σιγή δηλώνει ενοχή. Και όσο αυτό παρατείνεται, τόσο οι υποψίες πληθαίνουν. Επαναλαμβάνω πως για την ΑΕΚ το θέμα είναι ηθικό και υπό αυτό το πρίσμα το αντιμετωπίζει και η Ένωση. Δεν κυνηγάει το κύπελλο στα… χαρτιά.

Αυτές άλλωστε είναι πρακτικές άλλων και όχι του Δικεφάλου. Όμως σε ότι έχει να κάνει με το ηθικό-νομικό κομμάτι, η ΑΕΚ πρέπει να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Μέχρι να έρθει στο φως τι ακριβώς έχει συμβεί, ποιοι πήραν τις σχετικές αποφάσεις και για ποιο λόγο κράτησαν την Ένωση στο σκοτάδι. Τίποτα λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ