«Τρύπησαν» την ΑΕΚ, βγαίνει στην αντεπίθεση

«Τρύπησαν» την ΑΕΚ, βγαίνει στην αντεπίθεση

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η ΑΕΚ έχουν εξοργιστεί από όσα έγιναν στον ΟΑΚΑ και δεν αφορούν το τρόπαιο

Η ΑΕΚ έχασε το Κύπελλο Ελλάδος και πρώτοι οι περισσότεροι που εκφράζουν τα… της ΑΕΚ τόνισαν ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν κατέβηκε όπως έπρεπε. Μπορεί ο Ισπανός και ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είδαν «προσπάθεια» στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, αλλά η ουσία είναι ότι πλην ελαχίστων δεν γυάλιζε το μάτι στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Και πάμε τώρα… παρακάτω. Η ΑΕΚ «τρυπήθηκε» στον τελικό. Από την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον ΠΑΟΚ. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει τρελαθεί. Αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Αρχικά η ΕΠΟ με τον ΠΑΟΚ έκαναν… πάρτι στα επίσημα του τελικού που έμοιαζαν με Τούμπα. Οι σύμβουλοι της ΕΠΟ χάρισαν τις προσκλήσεις του ΠΑΟΚ στους χούλιγκαν, οι δημοσιογράφοι όπως κατήγγειλαν βρισκόντουσαν σε κλοιό των συγκεκριμένων οπαδών, στοχοποιήθηκαν με υποδείξεις και είχαμε ύβρεις και φτυσιές. Ευτυχώς δεν έγιναν τα… χειρότερα. Επειδή κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ομως αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ. Και για τους χειρισμούς Μελισσανίδη, Παπαδόπουλου και Αρκάδη.

Δεύτερο ζήτημα με τον Γερμανό διαιτητή. Το χέρι του Κάνιας και μέσω του VAR το έκανε… κόρνερ και το πέναλτι στον Λιβάγια που το «έσβησαν» με ένα ανύπαρκτο οφσαίντ.

Τρίτο ζήτημα και πολύ σοβαρότερο από όλα τελικά, ο Μέλο Περέιρα. Ο αρχιδιαιτητής των 20.000 ευρώ μηνιαίως. Άλλαξε επόπτες, χειριστές VAR και τέταρτο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και αντικανονικά. Οι παρανομίες του είναι πλέον εξόφθαλμες και η ΑΕΚ θα τον «κυνηγήσει» μέχρι το… σπίτι που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1957 στην Λισαβόνα. Η ΑΕΚ φωνάζει διότι δεν ενημερώθηκε. Ο ΠΑΟΚ δεν φωνάζει. Προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει το σοβαρό ζήτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ή προφανώς το ήξερε από πριν. Όπως και η ΕΠΟ το ίδιο.

Μέχρι την Πέμπτη η ΑΕΚ περιμένει τις απαντήσεις Περέιρα. Δεν θέλει κανένα ματς στα χαρτιά, κανένα Κύπελλο. Δεν θα πάει στα δικαστήρια για να πάρει κάτι που έχασε. Οπως έκανε ο ΠΑΟΚ πέρυσι στην Τούμπα που ήθελε να αλλάξει το σκορ στα αποδυτήρια, το πέτυχε πιέζοντας τον Κομίνη και μετά ήθελε να ξεχάσουμε τα όπλα, τα ντου και τους μπράβους για να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, μαζί και το πρωτάθλημα. Όπως μάθει ο καθένας. Οποιον έχει πρότυπο, με όποιος συναντιέται κρυφά, από εκεί παίρνει… παραστάσεις και ιδέες. Πλέον, ο δρόμος είναι ένας για τον Μελισσανίδη. Να βγει μπροστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ