Εκπληκτικό καρέ αήττητων τίτλων για τον ΠΑΟΚ

Εκπληκτικό καρέ αήττητων τίτλων για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ένα εκπληκτικό καρέ πρωταθλημάτων που κατέκτησε αήττητος σε Άνδρες, Γυναίκες, Νέους Κ19 και Νέους Κ15!

Η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ έκλεισε τις φετινές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων του Δικέφαλου σε όλα τα επίπεδα των πανελλήνιων πρωταθλημάτων (από Κ15 και πάνω).

Κέρδισε με 4-0 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα, το οποίο κέρδισε αήττητη, με 28 νίκες και 2 ισοπαλίες!!!

Έτσι ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε ένα εκπληκτικό καρέ πρωταθλημάτων που κατέκτησε αήττητος σε Άνδρες, Γυναίκες, Νέους Κ19 και Νέους Κ15!

Η πρώτη ομάδα του Δικέφαλου κέρδισε αήττητη το πρωτάθλημα με 26 νίκες και 4 ισοπαλίες σε 30 αγωνιστικές με 66-14 γκολ. Επίσης κατέκτησε και το Κύπελλο φέρνοντας το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της στην Τούμπα.

Η ομάδα Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ έφτασε τα 46 σερί ματς χωρίς ήττα (με ρεκόρ 43 νίκες και 3 ισοπαλίες!), δεν έχει χάσει από τον Δεκέμβριο του 2017 και το φετινό πρωτάθλημα είναι το 2ο σερί που παίρνει. Επίσης είχε 85-20 γκολ!

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα κερδίζοντας όλα τα ματς, με 20Χ20 νίκες και 106-5 γκολ!!!

Η ομάδα Νέων Κ15 πήρε το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό με 3-1 τον Άρη και συνολικό ρεκόρ όλη τη σεζόν 17 νίκες και μια ισοπαλία σε 18 αγώνες με 63-6 γκολ!

Μόνο η Κ17 του ΠΑΟΚ δεν πήρε το τρόπαιο, χάνοντας στον τελικό από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Συνολικά η σεζόν 2018-19 ήταν επική σε όλα τα επίπεδα για τον Δικέφαλο, ο οποίος εκτός από παρόν έχει και σπουδαίο μέλλον.

Τα θέμα βέβαια από τις Ακαδημίες πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε τίτλο, είναι να μπορέσουν να φτάσουν κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα καθώς άλλωστε ο ΠΑΟΚ επενδύει κάθε χρόνο επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη περίπου 2,5 εκ. ευρώ για τα τμήματα υποδομής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ