Ηρθε η ώρα να απαλλαγεί των καθηκόντων του ο κ. Περέιρα…

Ηρθε η ώρα να απαλλαγεί των καθηκόντων του ο κ. Περέιρα…

Οτι μέσα στην ΕΠΟ έχει ισχυρές πλάτες είναι ηλίου φαεινότερο. Οτι έχει ήδη σχηματίσει μια ομάδα διαιτητών που τελούν υπό την προστασία του προκύπτει με σαφήνεια από τους ορισμούς που κάνει ολόκληρη την χρονιά. Η δυσανεξία του στην κριτική και την λογοδοσία είναι ένας λόγος να απαλλαγεί των καθηκόντων του.

Είναι άρχοντας. Κάνει ότι θέλει και λογαριασμό δεν δίνει. Τους αντιμετωπίζει όλους σαν υπηκόους. Προφανώς είναι επηρεασμένος από την παντοδύναμη Πορτογαλία άλλων καιρών.

Τότε που ήταν κυρίαρχη των θαλασσών που είχε αποικίες στην Αφρική και φόρτωνε σκλάβους στα καράβια για να τους πουλάει στην Ευρώπη. Κάπου έχει χάσει τον χρόνο ο κύριος αυτός που μας τον εγκατέστησαν εδώ ως απόλυτο κυρίαρχο της ελληνικής διαιτησίας.  Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν θεωρώ ότι οι εν κρυπτω αλλαγές στη σύνθεση των διαιτητών του κυπέλλου έγιναν με σκοπό να αδικηθεί η ΑΕΚ και να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ. Λέω όμως ότι ο κύριος αυτός που έκανε τις αλλαγές δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει κανέναν.

Ετσι ακόμα και στην περιγραφή του αγώνα οι δημοσιογράφοι άλλον έλεγαν ότι σηκώνει την σημαία και άλλος τη σήκωνε. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να στείλει επιστολή και να ζητεί εξηγήσει από τον Μέλο Περέιρα. Κι αυτός είναι υποχρεωμένος να τις δώσει. Οπως είναι υποχρεωμένη και η ΕΠΟ να μας ενημερώσει αν ήξερε για τις αλλαγές κι αν ναι γιατί δεν ενημέρωσε εκείνη της ΑΕΚ. Αναφέρομαι στην ΑΕΚ γιατί δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ΠΑΟΚ ήξερε για τις αλλαγές.

Για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους ο κ. Περέιρα είναι εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την μη γνωστοποίηση των αλλαγών αλλά και για τον τρόπο που την έκανε κατά τυπική παράβαση του κανονισμού. Αυτοί που τον έφεραν οφείλουν πρώτοι από όλους να του ζητήσουν εξηγήσεις και να τοποθετηθούν για την πράξη του. Εννοείται πως πρώτη και καλύτερη η ΕΠΟ είναι που πρέπει να αντιδράσει.

Ο κύριος αυτός με τα είκοσι δυο χιλιάρικα τον μήνα ενεργεί σαν να πρόκειται για τον απόλυτο άρχοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν λογοδοτεί σε τίποτα και κανέναν. Η Ενωση έχει κάθε λόγο να ζητεί εξηγήσεις και θα έχει κάθε λόγο να κινηθεί εναντίον του αν δεν τις πάρει.

Με αφορμή το περαστικό αυτό ήρθε η ώρα να αξιολογηθεί η παρουσία αυτού του κυρίου ως αρχιδιαιτητή και να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του. Εχουμε πολλές φορές αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες του. Οτι μέσα στην ΕΠΟ έχει ισχυρές πλάτες είναι ηλίου φαεινότερο.

Οτι έχει ήδη σχηματίσει μια ομάδα διαιτητών που τελούν υπό την προστασία του προκύπτει με σαφήνεια από τους ορισμούς που κάνει ολόκληρη την χρονιά. Η δυσανεξία του στην κριτική και την λογοδοσία είναι ένας λόγος να απαλλαγεί των καθηκόντων του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ