Γιατί ο Μαρτίνς βλέπει μεγάλη ευκαιρία στον Σεμέδο

Γιατί ο Μαρτίνς βλέπει μεγάλη ευκαιρία στον Σεμέδο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μια σειρά από λόγους που θέλει τον 25χρονο στόπερ. Ο Μαρτίνς θεωρεί πως δεν υπάρχει ρίσκο και επιμένει για την μεταγραφή του Σεμέδο, κάνοντας λόγο για παίκτη που θα ξεχωρίσει με το «καλημέρα»

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, προς μεγάλη μάλιστα ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων περιμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας που θα ντύσει τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό στα ερυθρόλευκα και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η σιγουριά που  βγάζει ο 49χρονος τεχνικός για τα όσα μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος παίκτης.

Επέμεινε ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο και μάλιστα στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εμφανίστηκε βέβαιος πως οι πειραιώτες πρέπει να κάνουν την συγκεκριμένη μεταγραφή, επιμένοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα ρίσκο.

Ποια είναι η γνώμη του Πορτογάλου τεχνικού για τον συμπατριώτή του; Ότι ο Σεμέδο είναι στόπερ που ταιριάζει στο αγωνιστικό στυλ του Ολυμπιακού και ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως θα «αναγεννήσει» τον Σεμέδο και αυτό ακριβώς είπε στον παίκτη, στην συνομιλία που είχε μαζί του πριν από λίγες μέρες. Μια συνομιλία την οποία αποκάλυψε to10.gr.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιμένει για τον 25χρονο Σεμέδο γιατί ξέρει πολύ καλά τον παίκτη από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Γνωρίζει καλά τι είναι σε θέση να δώσει σε μια ομάδα ο Σεμέδο και όταν ένας προπονητής ξέρει καλά έναν παίκτη όλα είναι πιο εύκολα σε ότι αφορά και την προσαρμογή του νέου ποδοσφαιριστή.

Επίσης ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Σεμέδο είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία που θα του δώσει ο Ολυμπιακός να πάει χαμένη. Ο Πορτογάλος αμυντικός θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και πάνω σ’ αυτή την «δίψα» του παίκτη ποντάρει πολλά και ο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε πολύ τον Σεμέδο. Του ανέλυσε το πλάνο του, του έδειξε πόσο πολύ τον θέλει στην ομάδα του λιμανιού γιατί τον πιστεύει και ο 25χρονος στόπερ έδειξε και αυτός με την σειρά του πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στους ερυθρόλευκους.

Παίζει μεγάλο ρόλο για τον Σεμέδο ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι Πορτογάλος όπως επίσης και η παρουσία Πορτογάλων παικτών στην ομάδα του λιμανιού, όπως ο Ποντένσε και ο Σα.

Η ουσία είναι ότι ο Σεμέδο δείχνει πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του και ο Μαρτίνς του δίνει την συγκεκριμένη ευκαιρία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει από την πλευρά του την παραμικρή αμφιβολία για τις δυνατότητες του παίκτη και οι ερυθρόλευκοι προχωρούν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θεωρεί πως ο Σεμέδο αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κάποιος ότι ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού είναι σίγουρος πως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν με την απόδοσή τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ