Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις

Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις

Γιατί ο Ολυμπιακός προχωράει με τον Σεμέδο. Η γνώμη του Μαρτίνς, τα λεφτά της Βιγιαρεάλ και η άποψη που είχαν οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ για τον νεαρό στόπερ. Δεν επέμενε τυχαία ο προπονητής των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο και ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη της υπόθεσης.

Επέμεινε ο 49χρονος προπονητής για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής και παρακολουθώντας κάποιος τα στοιχεία που «συνοδεύουν» τον νεαρό στόπερ, αν μη τι άλλο κάνει λόγο για αξιοπρόσεκτη περίπτωση.

Ο Σεμέδο είναι παίκτης που δεν τον… προσπερνάς αν έχεις την δυνατότητα να κάνεις την μεταγραφή. Κι αυτό γιατί το πρότζεκτ με τον Πορτογάλο μπορεί να προσφέρει πολλά στους ερυθρόλευκους.

Μην απορήσει κάποιος αν ξεκινήσει η σεζόν και ο Ολυμπιακός παίζει με κεντρικό αμυντικό τον Πορτογάλο. Ναι, καλά διαβάσατε. Κι αυτή την άποψη έχει και ο τεχνικός των πειραιωτών, όπως έχει πει άλλωστε στην διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία και τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις. Είναι επίσης δεδομένο πως στο μυαλό του Μαρτίνς ο Σεμέδο πηγαίνει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει θέση βασικού και όχι για να συμπληρώσει την τετράδα ή πεντάδα των κεντρικών αμυντικών στο ρόστερ της ομάδας.

Για τις δυνατότητες του Σεμέδο είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στα πρώτα βήματα της καριέρας του νεαρού κεντρικού μπακ. Οι διοικούντες την Σπόρτινγκ μάλιστα θεωρούσαν πως ο Σεμέδο είχε όλα τα προσόντα για να ξεχωρίσει.

Η Βιγιαρεάλ έκανε εκτεταμένο σκάουτινγκ πριν αποφασίσει να δώσει σχεδόν 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη από τα «λιοντάρια». Και όταν η ισπανική ομάδα υλοποίησε την συγκεκριμένη μεταγραφή πολλοί θεωρούσαν πως ο νεαρός Πορτογάλος θα εξελίσσονταν σε ηγέτη της άμυνας.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο Σεμέδο στο «κίτρινο υποβρύχιο» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο 25χρονος στόπερ δεν έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός είδε μπροστά του ένα πρότζεκτ το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει και από την στιγμή που ο προπονητής επιμένει τόσο πολύ για την υλοποίηση της μεταγραφής, καλά κάνει και προχωρά στην απόκτηση του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν από την στιγμή που μπορούν να συμφωνήσουν με την Βιγιαρεάλ και ο Μαρτίνς θεωρεί πως η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνεις να περάσουν και οι ερυθρόλευκοι δίνουν την δυνατότητα στον Σεμέδο για μια νέα αρχή στην καριέρα του. Το ζητούμενο φυσικά είναι να δώσει το 100% και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός και αυτό ακριβώς είπε στον Μαρτίνς ο Σεμέδο.

Ότι θα δώσει τα πάντα για να τον δικαιώσει που επέμεινε για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ