Good luck Fernado Varela

Good luck Fernado Varela

Το σήριαλ Βαρέλα τελείωσε χωρίς θετική κατάληξη για τον ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός αμυντικός είχε πάρει την απόφαση του να φύγει από την Τούμπα τον Γενάρη και όχι χθες ή σήμερα όταν και του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει με διάφορες ομάδες από το εξωτερικό.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, αφού σήκωσε τρία Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα, αποφάσισε να βάλει ένα τέλος, μετά από τρία χρόνια, στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός αμυντικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο Δικέφαλο, παρότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ του κατέθεσαν έστω και την ύστατη στιγμή μια άκρως δελεαστική πρόταση. Η υπόθεση Βαρέλα, δεν χάθηκε χθες, προχθές ή σήμερα, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι, όταν μπήκε στον τελευταίο χρόνο το συμβόλαιο του. Εκείνο το διάστημα έγιναν πολλά λάθη.

Η άφιξη του Γεβγέν Χατσερίντι με το συμβόλαιο που είχε ο Ουκρανός αμυντικός, 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, έφεραν μια αναστάτωση την στιγμή που ο Κρέσπο και ο Βαρέλα αμείβονταν πολύ χαμηλά. Όταν ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει μια θέση βασικού στην 11αδα του ΠΑΟΚ, τότε όλοι αναληφθήκαμε πως ο Βαρέλα έχει το πάνω χέρι στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όταν κλήθηκε, ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι για συζητήσεις ήταν αναμενόμενο πως θα ζητούσε το συμβόλαιο του Χατσερίντι. Στον ΠΑΟΚ, βλέποντας πως πάει να χαθεί η μπάλα καθώς αν ικανοποιούσε τον Βαρέλα τότε θα ακολουθούσαν κι άλλοι, αποφάσισαν ναι μεν να του δώσει μια λογική αύξηση, αλλά όχι το συμβόλαιο του Ουκρανού. Όταν επικοινωνιακά άρχισε να βγαίνει προς τα έξω πως «δεν βιαζόμαστε υπάρχει ο χρόνος για να ξανασυζητήσουμε με τον παίκτη» εκεί ουσιαστικά μπήκε μια άνω τελεία. Όσοι πίστεψαν πως θα μπορούσαν να τον πείσουν χρησιμοποιώντας το δέσιμο που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και με τους συμπαίκτες, δεν τα κατάφεραν. Ο Βαρέλα έδειξε πως είναι σκληρός διαπραγματευτής, ενώ έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη και στον ατζέντη του.

Ο 31χρονος αμυντικός από τον Γενάρη άρχισε να επεξεργάζεται διάφορες προτάσεις που είχε στα χέρια του. Προτάσεις που ήταν καλύτερες οικονομικά απ’ αυτές του ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα μελετούσε και τις συνθήκες ζωής καθώς κουβαλάει και μια οικογένεια και ήθελε το ιδανικό. Ο Βαρέλα, είτε πάει στην Αμερική, είτε πάει στην Αλ Αχλί το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Δεν θα είναι τη νέα χρονιά στην Τούμπα.

Για πρώτη φορά ο κόσμος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ώριμος. Έχουν αντιληφθεί πως δεν χρειάζεται συναισθηματισμούς. Στο ποδόσφαιρο σήμερα είσαι εδώ, αύριο δίπλα ή πιο κάτω. Όσα σήματα κι αν φιλήσει κανείς, όσες φορές κι αν πηδήξει τις διαφημιστικές πινακίδες για να πανηγυρίσει με τον κόσμο στα κάγκελα δεν χρειάζεται αναθεματισμούς και κατάρες για κάποιον που φεύγει. Απλά ένα good luck, γραμμένο στα social media και τελείωσες. Γιατί το μοναστήρι να είναι καλά και από αμυντικούς χιλιάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ