Ένα δείπνο που (τους) κάθισε στον λαιμό…

Ένα δείπνο που (τους) κάθισε στον λαιμό…

Μπορεί να «ξίνισε» η εξήγηση αυτή σε αρκετούς φίλους της ΑΕΚ αλλά είναι καλύτερα να στο λένε παρά να το καταλαβαίνεις αργότερα ενώ έχεις μείνει με την εντύπωση ότι θα ξαναπάς για πρωτάθλημα.

Πολλά μπορείς να του πεις αλλά ότι δεν καθάρισε το πιάτο του, είναι άδικο να του το προσάψεις. Ο Δημήτρης Μελισανίδης το είπε όσο πια καθαρά μπορούσε ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει με την ίδια οικονομική πολιτική. Θα μαζεύει δέκα και θα ξοδεύει εννέα. Τελεία και παύλα κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Να ψάξει για να βρει κατάλληλους θα το προσπαθήσει η Ενωση.

Οτι θα ξοδέψει περισσότερα για να το καταφέρει δεν προκύπτει πουθενά. Μπορεί να ξίνισε η εξήγηση αυτή σε αρκετούς φίλους της ΑΕΚ αλλά είναι καλύτερα να στο λένε παρά να το καταλαβαίνεις αργότερα όταν έχεις μείνει με την εντύπωση ότι θα ξαναπάς για πρωτάθλημα. Αλλωστε, είναι η πρώτη φορά που ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν είπε ότι θα φτιάξει μια μεγάλη ομάδα είπε και μάλιστα όχι μια φορά ότι θα το προσπαθήσουμε.

Ο οπαδός της Ενωσης έχει κάθε λόγο να δυσφορεί διαβάζοντας τα όσα είπε ο ηγέτης της ομάδας του αλλά θα πρέπει να θυμάται και κάτι ακόμα. Αν βρεθεί κάποιος άλλος που να θέλει να βάλει τα λεφτά του ας έρθει να τα βάλει, είπε σε άλλη αποστροφή της κουβέντας ο κ. Μελισανίδης. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Οι πιθανότητες να φτάσει στην παρούσα φάση η ΑΕΚ τους άλλους δυο είναι λίγες με βάση την κοινή ποδοσφαιρική λογική.

Η ΑΕΚ έχει πετύχει πολλά από τότε που γύρισε στο τιμόνι της ο Δημήτρης Μελισανίδης. Περισσότερα από όσα περίμεναν οι οπαδοί της. Λύνει το πρόβλημα που την καθήλωσε για είκοσι πέντε χρόνια , αποκτά οικονομική αυτοδυναμία και στο μεταξύ πήρε ένα κύπελλο κι ένα πρωτάθλημα. Λίγο δεν το λες. Στο μεταξύ έχουν διαφοροποιηθεί τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό υπερακοντίζει σε δαπάνες για μεταγραφές.

Η ΑΕΚ για λόγους που ο κ. Μελισανίδης εξήγησε δεν πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα περιθώρια να σταθεί στον ανταγωνισμό λιγοστεύουν δραστικά. Ό,τι έγινε την αγωνιστική περίοδο 2017-18 δεν γίνεται να επαναληφθεί. Να αλλάξει κάτι επειδή προπονητής -κατά τα φαινόμενα- δεν θα είναι ο Χιμένεθ το πιστεύουν μόνο όσοι έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα.

Το δείπνο του Δημήτρη Μελισανίδη με τους αθλητικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μπορεί να ήταν πλούσιο σε εδέσματα, είναι σίγουρο πάντως πως σε μια μερίδα οπαδών «κάθισε στο λαιμό»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ