Ο Μελισσανίδης έχει «κάψει» τον Χιμένεθ πριν τον τελικό του κυπέλλου

Ο Μελισσανίδης έχει «κάψει» τον Χιμένεθ πριν τον τελικό του κυπέλλου

Η ΑΕΚ φαίνεται πως καταλήγει στην απόφαση αντικατάστασης του Ισπανού τεχνικού, επιδιώκοντας να κάνει το βήμα παραπάνω στη νέα σεζόν, ξεκινώντας από τον πάγκο. Εκεί όπου οι αμφιβολίες έχουν προκύψει εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν είμαι από εκείνους που αιφνιδιάστηκαν από τα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον «Πύργο» της Aegean. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ. Από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα είχα σημειώσει πως το θέμα του προπονητή παραμένει ανοικτό, μιας και αυτό προέκυπτε ξεκάθαρα από τους κύκλους της ηγεσίας της ομάδας.

Απόφαση για παραμονή του Χιμένεθ δεν πάρθηκε σε κανένα σημείο. Ούτε μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ Μελισσανίδη, Χιμένεθ, Λυμπερόπουλου. Αντίθετα, αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι πως η ΑΕΚ μπήκε στη διαδικασία να ψαχτεί για τον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν, πριν ακόμα φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου!

Πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται θέλουν την Ένωση να έχει προσεγγίσει άλλο τεχνικό, κάνοντας μια πρώτη κουβέντα μαζί του ενόψει καλοκαιριού. Η συγκεκριμένη λύση δεν θα προχωρήσει όπως φαίνεται, για μια σειρά από λόγους. Μεταξύ των οποίων και το οικονομικό. Όμως αυτό για μένα δεν έχει τόση σημασία. Και αυτό διότι είναι σαφές το πώς βλέπει τον Χιμένεθ η ΑΕΚ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναφορικά με την επόμενη μέρα.

Η Ένωση ζητά το κάτι παραπάνω στον πάγκο της. Έναν προπονητή που θα έχει τις προοπτικές να δημιουργήσει μια ομάδα, όπως την επιθυμεί η διοίκηση. Ένα σύνολο που θα παράγει ποδόσφαιρο και θα μπορεί πέρα από αποτελέσματα, να προσφέρει και θέαμα. Αυτό με τον Χιμένεθ δεν μπορεί να γίνει.

Ο Ισπανός τεχνικός χάρισε στην ΑΕΚ την κορυφαία στιγμή της νέας εποχής της, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένας προπονητής που θα φανεί απόλυτα συνεπής σε αυτά που περιμένεις να σου δώσει, όμως… μέχρι εκεί. Και πλέον για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν αρκεί.

Για μένα το θέμα της παραμονής του Χιμένεθ στον πάγκο έχει ήδη κριθεί. Η ΑΕΚ κινείται ήδη για την αντικατάστασή του και το σενάριο να προχωρήσει με τον Ισπανό στον πάγκο τη νέα σεζόν, μου μοιάζει ακραίο. Όχι απίθανο, αλλά ακραίο. Η απόφαση για να μπει η ομάδα σε διαφορετικές «ράγες» και σε ένα άλλο πλάνο έχει παρθεί και μένει να δούμε τα αποτελέσματα. Που εκτιμώ πως θα φανούν σύντομα. Ίσως και πριν το τέλος του μήνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ