Παναθηναϊκός: Τρεις σαν τον Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Τρεις σαν τον Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν ποιοτικό παίκτη σε κάθε γραμμή, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά εντός γηπέδου.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θέλουν να μειώσουν το ρόστερ κατά πολύ σε σχέση με πέρσι. Το κάνουν για δύο λόγους. Για να γίνει πιο εύκολη η δουλειά του προπονητή στις προπονήσεις, μιας και ο Παναθηναϊκός είχε ένα ρόστερ που ξεπερνούσε τους 30 παίκτες.

Και για να μείνουν στην ομάδα όσοι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις. Κακά τα ψέματα, το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν ήταν φτωχό μονάχα σε βάθος, αλλά και σε ποιότητα. Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για τον Δώνη προκειμένου να αλλάξει πράγματα από τον πάγκο ή να διαφοροποιήσει καταστάσεις σε ένα παιχνίδι.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Μπουζούκη (είδηση που έχει αποκαλύψει to10.gr από τις 21 Μαΐου) και το γεγονός πως ο νεαρός θα εξελιχθεί σε ηγέτη εντός γηπέδου, λόγω της δεδομένης ποιότητάς του, είναι ο δρόμος των πράσινων για τις μεταγραφές. Μπορεί να υπάρξουν λύσεις ποιοτικές, που να μην κοστίζουν πολλά. Όπως ο αριστεροπόδαρος μέσος.

Χρειάζεται ενέσεις ποιότητας ο Παναθηναϊκός. Χρειάζεται 2-3 ακόμα… Μπουζούκηδες. Ιδανικά, έναν σε κάθε γραμμή. Που θα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός παιχνιδιού ανά πάσα στιγμή. Που θα δίνουν τη σιγουριά στους συμπαίκτες τους ότι μπορούν να «ακουμπήσουν» πάνω τους.

Είναι απαραίτητα τα «εργαλεία», είναι απαραίτητοι οι παίκτες με ψυχή, είναι απαραίτητος αυτός που θα δείξει περισσότερο πάθος από τους υπόλοιπους. Αλλά χωρίς ποιότητα δεν μπορεί να «τσουλήσει» μια ποδοσφαιρική ομάδα και να κάνει το κάτι παραπάνω.

Τα εφόδια που έχει στα χέρια του ο Δώνης για να βρει την ποιότητα που ψάχνει δεν είναι πολλά. Μικρό μπάτζετ, συμβόλαια με χαμηλό ταβάνι. Το περσινό παράδειγμα είναι ένα δείγμα ότι με τόσο σφιχτή οικονομική πολιτική, δύσκολα μπορείς να βρεις εκείνους που θα σου κάνουν τη διαφορά.

Η μεταγραφική περίοδος θα είναι και πάλι δύσκολη, σχεδόν… μαρτυρική για τον Παναθηναϊκό, που θα προσπαθήσει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Αν δεν τα καταφέρει, δύσκολα θα αλλάξει και τα αγωνιστικά δεδομένα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ