Οι έγκαιρες… αφίξεις του δίνουν πλεονέκτημα!

Οι έγκαιρες… αφίξεις του δίνουν πλεονέκτημα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που το πράγμα κυλάει με ταχύτητα.

Είναι πολύ πιθανό να υπογράψει ο Βαλμπουενά, είναι πιθανό να υπογράψει ο Σκρτέλ, να έρθει κι ο Μπεργκ. Δεν τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς για αυτό και δεν μιλώ για κλεισμένες μεταγραφές.

Αν δεν είναι αυτοί, αν δεν είναι όλοι αυτοί, θα είναι κάποιοι άλλοι. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά τις μηχανές για να κάνει νωρίς τις δουλειές του.

Δεν λέω, είναι συνήθεια του ηγέτη του, να έρχεται κάποιος παίκτης σαν κερασάκι στην τούρτα προς το τέλος των μεταγραφών.

Εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Μιλάμε για την εκδηλωμένη πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει νωρίς τις δουλειές του και να εμφανιστεί με πλήρες ρόστερ  στα πρώτα αγωνιστικά ραντεβού με το δύσκολο στοίχημα των προκριματικών για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο των ερυθρολεύκων είναι εξαιρετικά δύσκολο. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Πρέπει να πετάξει έξω τρεις ομάδες για να βρει θέση στο κλειστό κλαμπ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διότι περί κλειστού κλαμπ πρόκειται. Το ελληνικό ποδόσφαιρο με δική του ευθύνη  όλο και απομακρύνεται από τους ισχυρούς. Με εξαίρεση (αλλά αυτή δεν αρκεί) τον Ολυμπιακό που κάθε χρόνο μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς, μένουμε πίσω. Ας είναι.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό, όπως προκύπτει από τις κινήσεις του ακόμα και πριν ολοκληρωθούν τα ξένα πρωταθλήματα.

Όταν ξέρεις ότι θα πας στα πρώτα παιχνίδια χωρίς  Καμαρά, Σισέ και Μεριά δεν έχεις περιθώρια να περιμένεις. Όλα βεβαίως ξεκινούν διότι παραμένουν στις θέσεις τους ο Μαρτίνς που ξέρει τι χρειάζεται και έχει εισηγηθεί ανάλογα και οι Μοντεστό, Καρεμπέ που κινούνται για να το εξασφαλίσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Μαρινάκη κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που το πράγμα κυλάει με ταχύτητα.

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεκριμένους στόχους και κινείται για να τους πετύχει. Το πιο πιθανό είναι πως όταν οι παίκτες θα βρεθούν και πάλι στου Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, θα γίνονται συστάσεις μεταξύ τους. Θα υπάρχουν νέα πρόσωπα.

Μπορεί να είναι οι τρεις που προαναφέρθηκαν, μπορεί κάποιοι από αυτούς. Το σίγουρο είναι πως θα σημειωθούν αφίξεις ώστε να μπορεί ο κόουτς να σχεδιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα ικανή να περάσει στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Η πρόσφατη δήλωση του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού για μεταγραφικές εξελίξεις άμεσα, δείχνει ότι αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν θα τρέχει χωρίς να φτάνει. Οι Τούρκοι στέλνουν τον Σκρτέλ στον Ολυμπιακό.

Ισως ξέρουν κάτι παραπάνω. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, παραστάσεις και ικανότητες. Περίπτωση από αυτές που λες έρχονται και παίζουν.

Κι αυτός να μην είναι θα είναι κάποιος άλλος με αντίστοιχες ικανότητες. Σημασία έχει ο σχεδιασμός και η έγκαιρη υλοποίηση. Η διάθεση να ξοδευτούν λεφτά, πολλά λεφτά για να ετοιμαστεί έγκαιρα η ομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ