Έτοιμος Ολυμπιακός πιο γρήγορα από ποτέ!

Έτοιμος Ολυμπιακός πιο γρήγορα από ποτέ!

Το πλάνο κυλάει εντυπωσιακά. Από Δευτέρα αρχίζουν οι ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» στο πάνω ράφι. Ο ερχομός του Βαλμπουενά, οι Εντουάρντο, Σκρτελ, Μπεργκ, Σεμέδο, Γκαρσία, Μπρούνο και η έκπληξη…

Με κάθε επισημότητα έχει προαναγγελθεί «τσουνάμι» ανακοινώσεων μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο ίδιος ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, «έφτιαξε» τον κόσμο της ομάδας. Όχι ένας παικταράς, αλλά πολλοί. Και εδώ είναι το μεγάλο κόλπο του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Του Ολυμπιακού που πατάει πάνω στην πολύ καλή ομάδα που έχτισε την πρώτη του χρονιά ο Πέδρο Μαρτίνς και «γεμίζει» με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες το ρόστερ. Ώστε τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός να είναι ακαταμάχητος, έτοιμος να νικήσει τους πάντες και τα πάντα.

Ένας Ολυμπιακός που μπαίνει από νωρίς στα βαθιά και δείχνει άκρως συνειδητοποιημένος μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη. Ένας Ολυμπιακός που αναμένεται να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό έτοιμος πιο γρήγορα από ποτέ!

Και αυτό θα είναι το πρώτο καλό σημάδι για τη νέα του χρονιά που ξεκινά άλλωστε στα τέλη Ιουλίου με τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός που το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να υποδεχθεί τον σπουδαίο Ματιέ Βαλμπουενά και από Δευτέρα να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις. Έχοντας ήδη κλείσει το βασικό και ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο του τερματοφύλακα πληρώνοντας 2,5 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για να κάνει δικό του τον Σα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μπορεί να μπαίνει στο 35ο έτος της ηλικίας του αλλά έρχεται από γεμάτες χρονιές και δείχνει «διψασμένος» για νέες περιπέτειες στην καριέρα του. Η μεγάλη κλάση του και η τεράστια εμπειρία θα αποδειχθούν πολύτιμες για τον Ολυμπιακό. Όσο για τα ερωτηματικά που θέτουν κάποιοι για την ηλικία του το σίγουρο είναι ένα. Όλα κρίνονται στο χορτάρι.

Υπάρχουν όντως περιπτώσεις παικτών που δεν βγαίνουν άλλες που βγαίνουν. Η ηλικία δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Όσοι το ξεχνούν ας θυμηθούν τον Ντάρκο, τον Ιμπαγάσα, τον Καμπιάσο και θα καταλάβουν.

Εκτός του Βαλμπουενά είναι δεδομένο πως έχουν προχωρήσει σε τελικό στάδιο οι υποθέσεις Σεμέδο και Μπρούνο ενώ οι πληροφορίες για τον Μπρούνο Γκαρσία αναφέρουν πως το θέμα είναι ορθάνοικτο με πολλές πιθανότητες θετικής έκβασης. Όπως και η υπόθεση του Εντουάρντο, του 24χρονου κεντρικού χαφ της Κοϊμπρα για τον οποίο βάζει τα χέρια του στη φωτιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Μεταγραφή που αν πάνε όλα καλά θα αποτελέσει μια ακόμη εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ. Για τον Βραζιλιάνο άσο που η Σπόρτινγκ και η Μπράγκα είναι μέσα στο παιχνίδι…

Επίσης ανοικτό είναι και το θέμα του Σκρτέλ που δεδομένα απασχολεί τους Πειραιώτες. Από την Τουρκία οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, τη μια τον παρουσίαζαν κλεισμένο στον Ολυμπιακό την άλλη πως ανανεώνει με την Φενέρ. Όπως και να έχει το θέμα του Σλοβάκου στόπερ θα έχει τελική εξέλιξη μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Σκρτέλ άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός στόπερ που εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Ο μεγάλος χαμός βεβαίως τις τελευταίες μέρες γίνεται με τον Μάρκους Μπέργκ. Μια υπόθεση που προφανώς απασχολεί τον Ολυμπιακό από την στιγμή που μένει ελεύθερος. Και που αν μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί θα μιλάμε για τεράστια προσθήκη στην γραμμή κρούσης. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται άλλωστε έναν επιθετικό που να «παστελώνει» με ευκολία. Το πώς θα φτάνει η μπάλα μέχρι τον επιθετικό το έχει λύσει, στην δημιουργία είναι ασυναγώνιστος και θα γίνει ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Βαλμπουενά.

Το θέμα είναι ο «killer», είτε αυτός είναι ο Μπεργκ είτε όχι. Ο Σουηδός που έχει μεγάλη οικονομική πρόταση από την Αλ Αχλί αλλά προτιμά Ευρώπη. Πόσο δε την αγαπημένη του Ελλάδα. Μια υπόθεση που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λήξει σύντομα.

Κρατείστε επίσης και το ενδεχόμενο να υπάρξει μέσα στις επόμενες ημέρες μια έκπληξη. Για όλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ