Ο Αργύρης ξανά στο δρόμο του…

Ο Αργύρης ξανά στο δρόμο του…

Κόντρα στον προπονητή που τον κράτησε όρθιο το δύσκολο 2012 φουλάρει για το 38ο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ

Στον Παναθηναϊκό… βαρέθηκαν να περιμένουν να παίξουν, καθώς έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τις 4 Μαΐου για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου εκτός έδρας κόντρα στον Χολαργό.

Η απόφαση της διοίκησης να μην παραταχθεί η ομάδα κόντρα στην Κύμη και όλα όσα έγιναν από εκεί και έπειτα με την άρνηση του Ολυμπιακού να παίξει στα πλέι οφ έχουν προκαλέσει στους «πράσινους» πρόβλημα ρυθμού.

Οι προπονήσεις είναι τελείως χαλαρές με τον Πιτίνο να αναζητά το τελευταίο διάστημα τρόπους για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παικτών του και να τους βρει κίνητρο για να βγει σωστά το πρόγραμμα.

Από την επόμενη εβδομάδα βέβαια τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπει για τα… καλά σε διαδικασία πλέι οφ.

Μάλιστα θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι με μειονέκτημα έδρας, μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Α1. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως οι «κυανοκίτρινοι» είχαν κερδίσει στην έδρα τους στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και έναν προπονητή, ο οποίος πήρε το ρίσκο, ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το δύσκολο 2012 και τον κράτησε όρθιο.

Στο «τριφύλλι» ξέρουν πως απόντος του Ολυμπιακού τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα για να κατακτήσουν το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Όμως θα πρέπει να είναι απόλυτα προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους με μοναδική επιδίωξη να μην αφήσουν κανένα δικαίωμα στους αντιπάλους να τους αμφισβητήσουν.

Το πρόβλημα ασφαλώς είναι το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν έχουν ρυθμό, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοί τους είναι «ζεστοί» παίζοντας κάθε τρεις ημέρες και έχουν ένταση στο παιχνίδι τους.

Οσο για τα υπόλοιπα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός έκανε την επιλογή του και υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία.

Μοναδική του ελπίδα είναι να τινάξει τα πάντα στον αέρα με δικαστικές αποφάσεις, ώστε να μπει παύλα δίπλα στο 2019 και όχι το όνομα της πρωταθλήτρια ομάδας.

Αυτό θα το δείξει η πράξη και οι δικαστικές αποφάσεις. Κανείς άλλος. Στον Ολυμπιακό ξέρουν τους κινδύνους, πήραν τις αποφάσεις τους και τα ρίσκα. Αν δεν δικαιωθούν θα υποστούν τις συνέπειες. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ