Μεγάλη υπόθεση η «κάψα» του Ματιέ για Ολυμπιακό

Μεγάλη υπόθεση η «κάψα» του Ματιέ για Ολυμπιακό

Ο Γάλλος είπε την μεγάλη ατάκα περί επιθυμίας του να παίξει στους ερυθρόλευκους. Παίζει μεγάλο ρόλο το πόσο πολύ ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Τι δείχνουν η κουβέντα με τον Καρεμπέ και τα όσα είπε ο Καμενί

Ήρθε λοιπόν τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Γάλλος γίνεται η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του κι αυτό δείχνει την μεγάλη επιθυμία των πειραιωτών για την επιστροφή στην κορυφή.

Υπάρχει όμως μια άλλη επιθυμία στην οποία αξίζει να σταθούμε και φανερώνει πολλά για την μεταγραφή του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Ποια είναι αυτή η επιθυμία; Ο 34χρονος ακραίος επιθετικός ήθελε να έρθει στην χώρα μας για να παίξει στους ερυθρόλευκους.

Και είναι πολύ σημαντικό να θέλει ένας παίκτης όπως ο Γάλλος, να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του. Φάνηκε αυτό και από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Βαλμπουενά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους.

Αυτή η επιθυμία του Βαλμπουενά να παίξει στον Ολυμπιακό φάνηκε ακόμα περισσότερο στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τον διεθνή Γάλλο. Αυτό άλλωστε φανερώνει και η ατάκα του Βαλμπουενά στον Κριστιάν Καρεμπέ όταν οι ερυθρόλευκοι συζητούσαν με την πλευρά του Γάλλου.

«Έχω κι άλλες προτάσεις αλλά θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό» είχε πει ο πολύπειρος μέσος κι αυτή η ατάκα έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά.

Έβλεπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι ο Βαλμπουενά ήθελε να παίξει στους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο που οδήγησε την διοίκηση των πειραιωτών να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον διεθνή ακραίο επιθετικό.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος στις δηλώσεις που έκανε ο Καμενί για τον πρώην πλέον συμπαίκτη του. Τι είπε λοιπόν ο Καμερουνέζος γκολκίοπερ της Φενέρ; «Ότι ο Βαλμπουενά είναι ενθουσιασμένος που θα πάει στον Ολυμπιακό και ότι έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ελληνική ομάδα».

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες που ένας παίκτης του βεληνεκούς του Βαλμπουενά, δείχνει τόσο ικανοποιημένος με την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Βεβαίως όλοι οι παίκτες κρίνονται από την εικόνα που θα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό φυσικά ισχύει και στην περίπτωση του Βαλμπουενά.

Ωστόσο δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στην διάθεση που έδειξε ο διεθνής Γάλλος στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Και όπως προαναφέραμε, ο Βαλμπουενά είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ενθουσιασμένος είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού επέμεινε για την απόκτηση του Γάλλου εξτρέμ, καθώς θεωρεί ότι ο Βαλμπουενά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα που σχεδιάζει για τη νέα σεζόν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ