«Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει, καλύτερα να μη μας πει κανένα…»

«Αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει, καλύτερα να μη μας πει κανένα…»

Γιατί άραγε αποφασίστηκε να παραχωρηθεί αυτή συνέντευξη αφού ο συνεντευξιαζόμενος δεν είχε να πει κάτι νέο. Μοιάζει απορίας άξιον. Ίσως ο Νίκος Νταμπίζας την παραχώρησε για να έχει να την επικαλείται όταν στραβώνουν τα πράγματα και δυσφορούν οι οπαδοί…

Καθαρά δεν το εκστόμισε. Δεν είπε δηλαδή ότι με τα λεφτά που διαθέτει ο σύλλογος δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους υπόλοιπους. Η ουσία είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αυτό έλεγε συνέχεια. Το έλεγε για να το καταλάβουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και να μην κάνουν όνειρα τρελά. Εξηγούσε μάλιστα πως θα πορευτεί η ομάδα ώστε να μην μείνει σε κανέναν αμφιβολία ότι ο μέγιστος στόχος μπορεί να είναι η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου. Στόχος που μπορεί να τον έχει κάθε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Νταμπίζας αφιέρωσε πολύ χρόνο για να εξηγήσει πόσο έβλαψε την ομάδα όταν ο κόσμος απογοητευμένος από απόδοση και αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο άρχισε να την εγκαταλείπει αδειάζοντας εντελώς τις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Η ζημιά μάλιστα ήταν διπλή. Από την μία η κατακόρυφη πτώση της ψυχολογίας των νεαρών ποδοσφαιριστών και από την άλλη η στέρηση κάποιων υπολογισμένων εσόδων. Εδώ ήταν ξεκάθαρος. Χάθηκαν έσοδα και καθυστέρησαν οι πληρωμές στο τέλος της χρονιάς.

Όσο εύθραυστη ήταν η κατάσταση τη χρονιά που πέρασε άλλο τόσο θα παραμείνουν και την χρονιά που έρχεται. Το μόνο για το οποίο μπορούσε να παράσχει μια διαβεβαίωση ο τεχνικός διευθυντής ήταν ότι δεν θα ξεπουληθεί κανένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έλαμψαν φέτος. Α, και κάτι ακόμα. Ότι η ομάδα υπό τον Γιώργο Δώνη θα δουλέψει φέτος πολύ σκληρά στα στημένα από τα οποία όπως ειπώθηκε, επωφελήθηκε τόσο πολύ ο ΠΑΟΚ. Γιατί άραγε αποφασίστηκε να παραχωρηθεί αυτή συνέντευξη αφού ο συνεντευξιαζόμενος δεν είχε να πει κάτι νέο.

Μοιάζει απορίας άξιον. Ίσως ο Νίκος Νταμπίζας την παραχώρησε για να έχει να την επικαλείται όταν στραβώνουν τα πράγματα και δυσφορούν οι οπαδοί. Ίσως γιατί να την έκανε αφού η ομάδα είχε κινηθεί στις μεταγραφές θα είχε να απολογηθεί και για τους παίκτες που με τα πενιχρά οικονομικά μέσα θα είχαν έρθει στην ομάδα. Με τέτοιες συνεντεύξεις δεν γίνεται να προαναγγέλλεις, ας πούμε, τα νέα εισιτήρια διαρκείας. Όσα ειπώθηκαν είναι ικανά να απομακρύνουν από τους γκισέδες ακόμα και τους πλέον αισιόδοξους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ειλικρινής και αναλυτικός ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε για πολλά χωρίς να μας πει κάτι καινούργιο. Η δουλειά που κάνει στο τριφύλλι μαζί με τον Γιώργο Δώνη είναι αξιοσημείωτη και πετυχημένη. Δεν είναι αρκετή για να σβήσει την δίψα που έχουν για επιτυχίες και τίτλους οι οπαδοί. Αυτό όμως δεν είναι ευθύνη των δυο.

Μπορούμε να πούμε μάλιστα πως αν ο Γιάννης Αλαφούζος άφηνε στη θέση του τον Νίκο Νταμπίζα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τον σύλλογο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ