Βαγγέλη, όλα καλά με τον κανονισμό Πρωταθλήματος;

Βαγγέλη, όλα καλά με τον κανονισμό Πρωταθλήματος;

Ο κ. Γαλατσόπουλος προφανώς δεν γνωρίζει τίποτα για την καταφανέστατη παραβίαση του κανονισμού Πρωταθλήματος. Τώρα που τον ενημερώσαμε, σκέφτεται να κάνει κάτι;

Να θυμόσαστε πως ποτέ (δεν θα μπορούσαμε και να θέλαμε) δεν γράφουμε κάτι στην τύχη. Δεν το επιτρέπει ούτε η συνείδησή μας, ούτε η εμβέλεια του site που μας φιλοξενεί. Κι επειδή υπάρχουν κάποιοι που θέλησαν να υποβαθμίσουν το συμβάν στα αποδυτήρια των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας, άντε να δώσουμε και την τροφή μασημένη. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μπας και ασχοληθεί κι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ με τα του οίκου του.

Πάμε, λοιπόν: «Κανονισμός Πρωταθλήματος 2018-’19, σελίδα 46: Καθήκοντα και υποχρεώσεις του Α’ Τεχνικού Παρατηρητή (παράγραφος 10)». Αναγράφεται αυτολεξεί:
«Να απαγορεύει την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών, από την άφιξή τους στο γήπεδό και μέχρι την αποχώρησή τους, οποιουδήποτε προσώπου, πλην του παρατηρητή διαιτησίας και αυτού μόνο μετά την λήξη του αγώνα.

Στα αποδυτήρια των διαιτητών επιτρέπεται να εισέλθουν μόνον οι δικαιούμενοι να υποβάλουν τυχόν ένσταση (αρχηγός, ή προπονητής), μετά από προηγούμενη άδεια των διαιτητών.

Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω αναφερόμενων ο Τεχνικός Παρατηρητής του αγώνα (ή ο Διαιτητής) οφείλει να το αναγράψει στην σχετική έκθεσή του προς τον ΕΣΑΚΕ, προκειμένου αυτή να διαβιβαστεί στην αρμόδια αρχή για την επιβολή της σχετικής προβλεπόμενης ποινής…».

Βάσει αυτού που μόλις διαβάσατε, ευθύνη δεν έχουν μόνο ο Κυριάκος Ταβουλαρέας κι ο Ηλίας Κορομηλάς, αλλά κι ο Θοδωρής Βιδάλης (Α’ τεχνικός παρατηρητής της αναμέτρησης) και ο Πέτρος Παπαπέτρου (Α’ διαιτητής). Άπαντες πρέπει να ελεγχθούν πειθαρχικά, καθώς ή τηρούνται οι κανονισμοί, ή να τους πετάξουμε στα σκουπίδια.

Άσχετο (ίσως όχι τόσο): Μην τιμωρήσετε άδικα τον κ. Ντάβαρη, γιατί μπορεί να αναγράφεται στο site του ΕΣΑΚΕ ότι αυτός ήταν Α’ παρατηρητής, όμως εκ παραδρομής μπήκαν διαιτητές και παρατηρητής του αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη θέση αυτών που ήταν στο «Νίκος Γκάλης» για το ΑΕΚ – Προμηθέας.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Σταύρο Δουβή και καλώς τον τιμώρησε, από τη στιγμή που η συμπεριφορά του ήταν εκτός των ορίων. Για τη σαφέστατη παράβαση του κανονισμού θα τιμωρηθεί κάποιος, ή από τη στιγμή που εμπλέκεται η… ιερή αγελάδα της ελληνικής διαιτησίας ήταν απλά… Τετάρτη;

Άντε να σας δω λεβεντόπαιδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ