Ή τώρα ή ποτέ

Ή τώρα ή ποτέ

Τα έχουμε ακούσει δεκάδες φορές, τα έχουν υποσχεθεί άλλες τόσες, αλλά τώρα όλες οι συνθήκες φαντάζουν ιδανικές για το παλάτι του Βοτανικού, που θα σημάνει και την αλλαγή του στάτους του συλλόγου.

Μου φέρνει αποστροφή να ακούω τους πολιτικούς και από τα δύο μεγάλα κόμματα, 40 μέρες πριν από τις εκλογές, να γυρίζουν από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο και να τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Το φαινόμενο δεν αφορά μονάχα τον Παναθηναϊκό, συμβαίνει με πολλά ακόμα. Τάζουν για να πάρουν. Και ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια «δεξαμενή ψήφων», αφού έχει εκατομμύρια οπαδούς. Άρα, πες – πες, όλο και κάτι μπορεί να μείνει.

Μίλησαν σε μια μέρα 4-5 διαφορετικά πρόσωπα, τάζοντας. Ο ένας ότι θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες τα έργα αν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο άλλος πως ο Τσίπρας πολέμησε το έργο και η Νέα Δημοκρατία θα το φτιάξει, ο τρίτος πως έχουν προχωρήσει τόσο οι επαφές που το γήπεδο είναι έτοιμο αλλά… ψηφίστε μας για να το εγκαινιάσουμε.

Δική τους δουλειά αυτή. Ας τα λένε, ας τα υπόσχονται, αλλά εδώ που έφτασε το θέμα και με την τεράστια έκταση που πήρε πλέον, τούτη τη φορά δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς. Ούτε ο κόσμος, ούτε ο άνθρωπος που βγαίνει μπροστά για να υλοποιήσει το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων, που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Αυτός αποτελεί την εγγύηση για να προχωρήσει «τώρα ή ποτέ» το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού.

Η προϋπόθεση που θέτει ο Γιαννακόπουλος είναι απολύτως φυσιολογική. «Γήπεδο μπάσκετ». Τους καλεί να κάτσουν κάτω και να βρουν το πως θα γίνει πλάι στο παλάτι του ποδοσφαίρου και ένα παλάτι για την πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτό το «θέλω» ως «απαίτηση Γιαννακόπουλου», αλλά σαν «προαπαιτούμενο». Άλλωστε, ακόμα και… ψυχρά να το δούμε, ο Γιαννακόπουλος είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, οπότε πως να χτίσει κάτι χωρίς να διασφαλίσει το δικό του τμήμα, τη δική του καψούρα;

Πλέον ο δρόμος που ανοίγεται είναι ένας για όλους. Να έχει ο Παναθηναϊκός το δικό του σπίτι, όπως το ονειρεύονται οι φίλοι του περίπου 20 χρόνια τώρα. Όποια κι αν είναι η κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου, επιβάλλεται να μπει ψηλά στην ατζέντα της ο Βοτανικός. Και για όσους το… ξεχάσουν, εδώ θα είμαστε να τους το θυμίζουμε, αφού οι σημερινές, προεκλογικές τους υποσχέσεις, θα μπουν σε ένα αρχείο για να χρησιμοποιηθούν όποτε και αν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ