Έρχεται χαφ πρώτης γραμμής στην Τούμπα

Έρχεται χαφ πρώτης γραμμής στην Τούμπα

Το «πάγωμα» που έβαλε ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση Ίσμαελ Σίλβα, σημαίνει πως στην Τούμπα έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνία με ποιοτικό ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Καλοί οι νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, όμως ο ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή χρειάζεται παίκτες με βαρύ βιογραφικό που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Δικέφαλος από πολύ νωρίς θα ριχθεί στη μάχη με στόχο την κατάκτηση του ονείρου που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Αυτό το άπιαστο όνειρο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που θα έχουν καταγράψει πολλά λεπτά σ’ αυτή τη διοργάνωση. Οι Ασπρόμαυροι, κατ’ εμέ χρειάζονται να κάνουν μια μεγάλη επένδυση φέρνοντας στην Τούμπα όχι έναν αλλά δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τη μεσαία γραμμή. Εκείνη είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Μόνο έτσι θα έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ευτυχώς στην Τούμπα δείχνουν να το έχουν αντιληφθεί κάνοντας μια στροφή 180 μοιρών στις επιλογές τους αφήνοντας στην άκρη για την ώρα την περίπτωση του Ίσμαελ Σίλβα. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος και η Αχμάτ Γκρόζνι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, για την συγκεκριμένη μεταγραφή. Οι Θεσσαλονικείς όμως έχουν «παγώσει» την εξέλιξη της υπόθεση καθώς αναζητούν κάτι μεγαλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει πως η μεταγραφή του Σίλβα ναυάγησε. Ίσως σε βάθος χρόνου και ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η προετοιμασία στην Ολλανδία να την ξανά ενεργοποιήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Θεσσαλονικείς έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά ενός ποδοσφαιριστή αρκετά έμπειρου που έχει φάει με το κουτάλι τέτοιες διοργανώσεις όπως είναι το Champions League. Αγωνίζεται σε πολύ γνωστό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σίγουρα πρόκειται για μια περίπτωση με μεγαλύτερο χρηματικό κόστος. Αν οι συζητήσεις ολοκληρωθούν τότε θα μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ ο ΠΑΟΚ. Την υπόθεση χειρίζονται οι Γιώργος Σαββίδης και Μάριο Μπράνκο με άκρα μυστικότητα χωρίς για την ώρα να έχει διαρρεύσει τίποτα.

Ο Δικέφαλος ανεξάρτητα στο τι θα γίνει με τις υποθέσεις των Σάκχοφ και Κάνιας θα χρειαστεί και δεύτερη μεταγραφή στα χαφ, επίσης από το πάνω ράφι. Η ομάδα και ο Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιμένει σε τι κατάσταση θα είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και φυσικά τον Μαουρίσιο που θα επιστρέψει στο κλείσιμο της χρονιάς σε αγωνιστικό επίπεδο. Αν ο ΠΑΟΚ βρει καλύτερους απ’ αυτούς που έχει θα πρέπει να επενδύσει.

Άλλωστε και ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεκαθαρίσει πως όσα χρήματα χρειαστούν για να γίνουν φέτος μεταγραφές θα τα διαθέσει γιατί θέλει να δει τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στην ελίτ των ευρωπαϊκών ομάδων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ποτέ δεν ήταν τσιγκούνης. Ήταν μια ζωή ανοιχτοχέρης δαπανώντας κάθε χρόνο τεράστια ποσά για να κάνει μεταγραφές είτε το καλοκαίρι είτε το χειμώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ