Παναθηναϊκός: Δεν αρκεί μόνο η νίκη

Παναθηναϊκός: Δεν αρκεί μόνο η νίκη

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος αλλά πρέπει να παραμείνει στην… πρίζα για τον τίτλο.

Τα δυο πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι έχουν καταδείξει πως οι πράσινοι είναι σαφώς ανώτεροι από την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και έχουν ασφαλές προβάδισμα για τους τελικούς.

Άλλωστε τους απομένει ακόμα μια νίκη για να φτάσουν στις τρεις, να πάρουν την πρόκριση και να διεκδικήσουν το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ο Ρικ Πιτίνο προσπαθεί να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του και να τους δώσει να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι γι αυτούς να κατακτήσουν τον τίτλο χωρίς ήττα.

Στο μέτρο του εφικτού λοιπόν ο Αμερικανός τεχνικός προσπαθεί να δώσει έξτρα συγκέντρωση στην ομάδα του, προσπαθώντας να πετύχει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο.

Απόψε λοιπόν στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι οι πράσινοι καλούνται για μια ακόμα φορά να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή. Να πιέσουν δηλαδή τους περιφερειακούς του Περιστερίου, να επιβάλουν το παιχνίδι τους και το τέμπο που τους βολεύει.

Κερδίζοντας το σημερινό ματς θα χρειαστεί να περιμένουν και πάλι για να δουν ποιόν θα αντιμετωπίσουν στους τελικούς, αλλά αυτό είναι κάτι που έχουν συνηθίσει πλέον.

Εκείνο που πρέπει να κάνει συνεπώς ο Πιτίνο είναι να βρει τρόπους για να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του βάζοντάς τους μικρά «στοιχήματα» με τα οποία θα είναι στην… πρίζα συνεχώς.

Το ζήτημα βέβαια είναι να αποδώσει η ομάδα και καλό μπάσκετ. Να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, φρεσκάδα και ενέργεια. Το ότι λείπει το αντίπαλον δέος, ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως πρέπει οι πράσινοι να… τα φορτώσουν στον κόκορα και να αδιαφορούν για την ομάδα που έχουν απέναντί τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ