Η άποψη Μαρτίνς για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού

Η άποψη Μαρτίνς για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θεωρεί πως με Βαλμπουενά, ένα σέντερ φορ και ένα στόπερ, ο Ολυμπιακός θα είναι στο επίπεδο που θέλει για να διεκδικήσει τέλη Ιουλίου την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και παράλληλα οι ερυθρόλευκοι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τις μεταγραφικές τους προτεραιότητες.

Το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ είναι φυσικά στο προσκήνιο και όλοι στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση των πειραιωτών περιμένοντας τα νέα για την απόκτηση του Σουηδού στράικερ.

Έχει εδώ μεγάλο ενδιαφέρον να σταθούμε στην άποψη που έχει ο προπονητής των ερυθρόλευκων για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του και την μορφή του ρόστερ στα τέλη Ιουλίου, όταν ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Στα τέλη Ιουλίου λοιπόν οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με την Αϊντχόφεν ή την Πλζεν και ο Μαρτίνς θεωρεί πως με την απόκτηση του βασικού σέντερ φορ και στόπερ ο Ολυμπιακός θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο για ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύο αγώνων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό άλλωστε έχει επισημάνει στους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά ο προπονητής του Ολυμπιακού και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι πειραιώτες.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πολύ σημαντική εξέλιξη για τα πλάνα του την παραμονή του Σα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βαλμπουενά και εκτιμά πως θα προχωρήσει με άνεση στο πλάνο του για τα παιχνίδια του Ιουλίου, αν έχει στην διάθεση του τον βασικό σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό.

Αυτά είχε πει εξ αρχής στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος τεχνικός και περιμένει τα νέα για το θέμα της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και του Σεμέδο.

Ο 49χρονος τεχνικός των πειραιωτών θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης με τις συγκεκριμένες κινήσεις που προαναφέραμε και βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι υπάρχει ένα καλοκαίρι μπροστά και για τις άλλες κινήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ