Μια καρικατούρα με πολύ κοντά ποδάρια

Μια καρικατούρα με πολύ κοντά ποδάρια

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη για εσωτερική κατανάλωση «παίζει» με το όνομα της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη

Μία ο Μάκης Γκαγκάτσης, μία ο Κυριάκος Κυριάκος. Μία οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ που λειτουργούν ως υπάλληλοι της εταιρίας όπως άφησε να εννοηθεί ο Γκαγκάτσης, μία η οικογένεια Ιβάν Σαββίδη που συνεχίζει τις προκλήσεις.

Ο ΠΑΟΚ για εσωτερική κατανάλωση, για να πείσει και το κοινό του για την δυναμική που θέλει να δείξει ότι έχει, που θέλει να διαφημίσει, που θέλει να «απλώσει» προς όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μπλέκει το όνομα της ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη με συμμαχίες με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προσέξτε λίγο: συμμαχία Μελισσανίδη-Μαρινάκη. Προφανώς και αν υπήρχε κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ μικρός για να τους αντέξει. Για καλό του μια τέτοια συμμαχία είναι μόνο για να γελάει η χώρα και να τα πιστεύουν οι ανεγκέφαλοι του ΠΑΟΚ. Διότι όσοι έχουν δράμι μυαλό καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Οι ίδιοι ανεγκέφαλοι δεν πιστεύουν ότι έγινε συνάντηση στο Sofitel μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για να αφήσουν στην απέξω την ΑΕΚ.

Οι ίδιοι ανεγκέφαλοι πιστεύουν ότι στην συνεργασία ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ για να πέσει η χούντα της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι του το πήρε μόνος του ο Ιβάν. Ευτυχώς η πιάτσα ξέρει καλά τι παίχτηκε. Και ευτυχώς για την ίδια την ΑΕΚ αυτή η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ τελειώσει. Ευτυχώς νωρίς. Διότι από αυτή την συνεργασία η ΑΕΚ πήρε την πισώπλατη μαχαιριά στο Βόλο. Και ξέκοψε από τον Ιβάν.

Την ημέρα που Μελισσανίδης-Σαββίδης έτρωγαν μαζί στο Πήλιο το μεσημέρι, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΟΚ του Ιβάν έκανε όργια στο Πανθεσσαλικό. Με ξύλο των οπαδών του μπροστά στα επίσημα, με οπαδούς του στα κόρνερ δίπλα στους παίκτες, με το γκολ οφσάιντ των 3-4 μέτρων. Εκείνο το βράδυ η ΑΕΚ ξέκοψε. Μετά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν το… προχώρησαν και φτάσαμε στα αίσχη της Τούμπας με τα όπλα, τα ντου με μπράβους στον αγωνιστικό χώρο και τη διακοπή ενός ντέρμπι τίτλου για να μετρήσει ένα γκολ που ήταν οφσάιντ. Και μέσα στα αποδυτήρια τρομοκρατία, ενώ είχε προηγηθεί μεσάνυχτα η απόφαση Σκουτέρη να γυρίσει βαθμούς στον ΠΑΟΚ και να ανοίξει τις πόρτες της Τούμπας παρότι είχε τιμωρία η ομάδα.

Αυτά έκανε ο ΠΑΟΚ. Αυτά έκανε παρασκηνιακά και δεν έχουν σχέση με το νταμπλ που έκανε φέτος δίκαια. Έχουν να κάνουν με αυτό που θέλει να γίνει. Τον στόχο του. Προφανώς και ένα νταμπλ είναι λίγο για να το πετύχει. Σκοπός του είναι να γίνει Ολυμπιακός. Των σκληρών ετών. Της χούντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα δείχνει ότι θα γίνει μια καρικατούρα. Με κοντά ποδάρια. Γιατί δεν έχει πόδια και μυαλό. Τις βάσεις δηλαδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ