Όλα στο τραπέζι και η «σειρά» του Μαρτίνς

Όλα στο τραπέζι και η «σειρά» του Μαρτίνς

Η άφιξη του Πορτογάλου (αύριο) στην χώρα μας δρομολογεί τις εξελίξεις. Η συνάντηση με την διοίκηση και το πλάνο για την επίθεση. Η οριοθέτηση των στόχων και ποιοι είναι μπροστά στην «κούρσα» για την φανέλα με το «εννιά»

Ημέρες εξελίξεων διανύουμε στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων, με το ενδιαφέρον στην παρούσα φάση να εστιάζεται στο θέμα της απόκτησης σέντερ φορ.

Όχι ότι οι πειραιώτες δεν ασχολούνται με το ζήτημα στόπερ, αλλά αυτή την στιγμή έχει προτεραιότητα η μεταγραφή βασικού επιθετικού.

Όπως αναφέραμε και χθες, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έρχεται αύριο στην χώρα μας και η άφιξη του Πορτογάλου τεχνικού θα δρομολογήσει εξελίξεις σε ότι αφορά την απόκτηση σέντερ φορ.

Οι πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν ότι ο 49χρονος κόουτς των πειραιωτών θα έχει την καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού, πιθανότατα το βράδυ της Παρασκευής.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς, που είναι ενήμερος με κάθε λεπτομέρεια για τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, έρχεται για να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Μαρτίνς γυρίζει στην χώρα μας και τα πάντα είναι ξεκάθαρα στις προτεραιότητες του Πορτογάλου τεχνικού και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα του Μπεγκ.

Να δώσει δηλαδή την απάντηση του ο Σουηδός επιθετικός και να πράξουν ανάλογα οι ερυθρόλευκοι. Αυτό που είναι πάντως δεδομένο έχει να κάνει με το στυλ σέντερ φορ που θέλει ο προπονητής των πειραιωτών και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Μουνιέ της Χάντερσφιλντ και ο Φακούντο είναι αυτοί που έχουν περίοπτη θέση στην μεταγραφική ατζέντα του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.

Βεβαίως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το διάστημα της παραμονής του στην Πορτογαλία, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών και όλα τα ονόματα θα «πέσουν στο τραπέζι» στην συνάντηση που θα έχει ο έμπειρος τεχνικός με την διοίκηση του συλλόγου.

Το σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία και είναι προφανές πως θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα της απόκτησης του σέντερ φορ, ώστε να αφοσιωθούν στην συνέχεια στην μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Θέλουν να «κλείσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το θέμα του σέντερ φορ και γι’ αυτό άλλωστε έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του Μπεργκ να δώσει άμεσα την απάντηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ