Η ανάδειξη του λέμε καμιά μαλ@κία για να περνάει η ώρα σε επιστήμη

Η ανάδειξη του λέμε καμιά μαλ@κία για να περνάει η ώρα σε επιστήμη

Η Μιμή Ντενίση στον ΟΗΕ. Η ευχή του Ιερώνυμου στο Βασίλη και στην Τζένη. Η κούραση του Σπύρου Παπαδόπουλου και τα έξι βαριά χειρουργεία του Νίκου Κοτζιά. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ την επικαιρότητα.

ΟΙ εκλογές είναι σ ένα μήνα, οι μεταγραφές είναι ακόμα στην αρχή , ότι ήτανε να πούνε για τον Βοτανικό το είπανε, ας δούμε λοιπόν εν τάχει κι άλλα θέματα της επικαιρότητας. Η ζωή μας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και πολιτική. Υπάρχουν κι άλλα σπουδαία και σοβαρά.

ΙΔΟΥ μία σπουδαία διάκριση για μία μεγάλη Ελληνίδα που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Προς πείσμα του χαιρέκακου Λάκη Λαζόπουλου. Η Μιμή Ντενίση μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη για το προσφυγικό και τις γυναίκες. Δεν είναι λοιπόν μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Δεν είναι μόνο η Κατερίνα Παναγοπούλου και η Άννα Νταλάρα-Ραγκούση. Ένα νέο αστέρι γεννιέται. Η Μιμή Ντενίση.

ΟΠΩΣ έχει πει ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς Μενιδιάτες, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Γράφουνε και ξαναγράφουμε εδώ και κάτι μήνες οι δαιμόνιοι κιτρινόμαυροι ρεπόρτερς για τον Πόνσε. Την απάντηση λοιπόν ήρθε να δώσει ο σενιόρ Ντ’ Αμίκο. Ο εκπρόσωπος της Κίλμες που έχει το 40% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. «Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έως τις 16 Ιουνίου να ενεργοποιήσει μία από τις δύο ρήτρες για τον Πόνσε». Να δώσει δηλαδή ή 6 ή 7 εκατομμύρια (ανάλογα με το ποσοστό μεταπώλησης) και να τον αγοράσει. Δηλαδή, χαίρεται.

ΒΙΟΝ ανθόσπαρτον. Να ζήσουν, να ευτυχίσουν και να ριζώσουν ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Στο Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού. Που τον επισκέφθηκαν προκειμένου να τους δώσει την ευχή του, πριν έλθουν εις γάμου κοινωνίαν. Και για ν’ αστράψουν στη συνέχεια τα φλας των φωτογράφων. Τι παραπάνω έχουν δηλαδή ο Σάκης Ρουβάς κι η Κάτια Ζυγούλη; Η εκκλησία άλλωστε έχει τις πόρτες τις ανοιχτές. Όταν πρόκειται βέβαια για γνωστά και λαμπερά πρόσωπα. Όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Νταλάρας και οι λοιποί εκπρόσωποι του πνεύματος και της τέχνης. Όταν είσαι γνωστός. Όταν είσαι επώνυμος δεν πας στον παπά της ενορίας σου. Η επαφή σου με το Θείον γίνεται από Μητροπολίτη και πάνω.

ΕΛΛΑΣ-Ιταλία το Σάββατο στις 9:45 μμ στο ΟΑΚΑ και κανένα πρόβλημα. Ο Αγγελάρας επανέλαβε ότι έχει αφήσει την ομάδα στα χέρια της Παναγίας. Όπως όμως έχει πει ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Ένα ευχέλαιο, μια προσευχή, μια αγρύπνια, μια επίσκεψη στον πνευματικό, μια μετάληψη της Θείας Κοινωνίας. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είδαμε. Κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί. Όλα έτοιμα τα περιμένουνε;

ΙΔΟΥ λοιπόν που το «προσδοκώ ανάστασιν νεκρών» γίνεται πραγματικότητα. Ο Νίκος Χριστοδουλάκης ανέλαβε το συντονισμό των θεμάτων οικονομίας του Κινήματος Αλλαγής. Η ανάσταση ενός πολιτικού πτώματος.

ΠΟΙΑ στρείδια και τρίχες κατσαρές; Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Η μία και μοναδική Μαρίνα Πατούλη έδωσε μία νέα διάσταση στο θέμα: «είναι αφροδισιακό να βλέπεις τον άντρα σου να βιδώνει μια λάμπα». Για να πει το παράπονό της στη συνέχεια: «ο δικός μου πάντως δεν το κάνει». Θα το λάβει υπόψη του ο Γιώργος, ν’ αλλάξει καμιά λάμπα; Θα ξεβιδώσει κανένα μπουζί, να της ανεβάσει τη λίμπιντο; Ή θα συνεχίσει να την αγνοεί;

ΤΕΣΣΕΡΙΣ κρατούμενοι στο Μεταγωγών αφόπλισαν τους αστυνομικούς, πήραν δύο περίστροφα, καβαλήσανε ένα περιπολικό και μην τους είδατε. Που είναι το περίεργο; Που είναι η πρωτοτυπία; Μεικτή Αλβανών-Γεωργιανών εναντίον ΕΛ.ΑΣ., η απόδοση του άσσου είναι στο 1,30.

ΦΩΝΗ αγωνίας από το Σπύρο Παπαδόπουλο. Που άνοιξε την καρδιά του για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: «Έχω κουραστεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν έχω ποτέ ρεπό. Κάθε φορά έχω την ίδια αγωνία. Χρειάζεται μελέτη. Υπάρχει άγχος. Κάθε φορά αν δεν περάσει το πρώτο εικοσάλεπτο και να νιώσω ότι η εκπομπή έχει χημεία, είμαι χάλια». Ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο.
-ΟΣΑ λένε οι άντρες μεταξύ τους. Ανδρέας Φουστάνος σε Δημήτρη Παπανώτα: «Είχα ερωτικές σχέσεις με τη συμπεθέρα».

ΠΑΛΙΟ αλλά λίαν σημαντικό. Νίκος Κοτζιάς: «Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Αποποιήθηκα της πατρικής περιουσίας υπέρ της αδελφής μου». Και τι με νοιάζει εμένα; Και τι σημασία έχουνε αυτά; Αν δηλαδή αντί για έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου είχε κάνει οκτώ, θα ήταν ακόμα καλύτερος υπουργός εξωτερικών;

ΣΟΚ και δέος. Η Σάσα Μανέτα αποκάλυψε ότι είδε δύο φορές στο σαλόνι της το ουράνιο τόξο. Με ζωντανά χρώματα. Πεντακάθαρο.

ΑΛΛΟΥ τρως και πίνεις, αλλού πας και το δίνεις. Τζάμπα τα πεντοχίλιαρα που μοίραζε η Νοτοπούλου, από το Μακεδονίας Θράκης. Όπως στο σύλλογο φίλων ΕΡΤ Σερρών. Και τους τα πήρανε τα καρντάσια και τους μαυρίσανε σε δημοτικές και περιφερειακές. Η μήπως τους κόβεις για κορόιδα στο σύλλογο φίλων ΕΡΤ να μην ξέρουνε ποιός θα κερδίσει τις εκλογές;

ΑΥΞΗΣΗ 410% στις πωλήσεις των θρησκευτικών εφημερίδων. Που πάει να πει και λίγο είναι το 4% που πήρε ο Βελόπουλος.

ΑΠΟΡΙΑ. Πως να καταλάβεις ότι μπήκε το καλοκαίρι, όταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, δεν έχει βγάλει ακόμα φωτογραφία, της πίσω όψης της με Μπραζίλιαν; Στα 52 της.

ΤΙ θέλει να πει με όλ’ αυτά ο ποιητής; Την ευκολία στη σαχλαμάρα. Το τίποτα να γίνεται σημαντικό. Η ανάδειξη του «λέμε καμιά μ@λ@κία για να περνάει η ώρα» σε επιστήμη. Αυτά.

Στη μουσική επιλογή, Swing Je T’ aime and Joscho Stephan—Black Orpheus

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ