Και στην ούγια γράφει «Καρντόσο»

Και στην ούγια γράφει «Καρντόσο»

Η ΑΕΚ πήρε έναν μπακ που δεν ήξερε και γκρινιάζει γιατί δεν πήρε έναν που επίσης δεν ήξερε...

Βλέπω και διακρίνω μουρμούρα για τον Παουλίνιο. Μόλις άκουσαν τον Ροντρίγκο Σοάρες δεν τον ήξεραν, δεν τον ήθελαν. Μόλις τον πήρε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ να έχει κλείσει ήδη τον Παουλίνιο, αποθεώθηκε ο πρώτος και κατακρεουργείται ποδοσφαιρικά ο δεύτερος. Όλα αυτά από το ίδιο το κοινό της ΑΕΚ. Πραγματικά ασύλληπτο. Ο Παουλίνιο έπαιζε βασικός στην Τσάβες που υποβιβάστηκε. Ο Ροντρίγκο στην Αβες που σώθηκε στο παρά πέντε. Με τέσσερις βαθμούς περισσότερους.

Η ΑΕΚ έκλεισε το κενό στο δεξί μπακ. Με έναν παίκτη που δεν είναι Γκάλο. Με τον Παουλίνιο που δεν έχει καν τα χαρακτηριστικά του Ροντρίγκο που αρχικά ήθελε η ΑΕΚ. Και εκεί είναι το παράδοξο που χρίζει ανάλυσης και εξηγήσεων. Γιατί η ΑΕΚ παίρνει μπακ που μοιάζει περισσότερο με τον Μπακάκη παρά με αυτά που της λείπουν πια…;

Ολα αυτά όμως αρχίζουν και τελειώνουν όταν η μεταγραφή φέρει την έγκριση του Μιγκέλ Καρντόσο. Αυτός ξέρει τι ταιριάζει καλύτερο στο πλάνο της νέας ΑΕΚ, της δικής του ΑΕΚ. Δεν δικαιούται να πει «δεν τον ήθελα», «δεν τον βάζω», δεν, δεν… Για να τον πήρε κάτι ταιριάζει σε αυτά που σκέφτεται. Και όσο και αν μοιάζει μια μεταγραφή που δεν κολλάει σε αυτά που περιμέναμε ή πιστεύαμε, οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε τι σκέφτεται ο προπονητής.

Το παράδειγμα Μαρτίνς είναι τρανό μα και χαρακτηριστικό. Πόσα άκουσε και πόσοι δεν τον πίστευαν στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον για τον Καρντόσο υπάρχει καλό feeling. Και είναι προπονητές ίδιας κοψιάς. Μένει να στηριχθεί και ο Καρντόσο, όσο στηρίχθηκε και ο Μαρτίνς από τον Μαρινάκη.

Τα πρώτα καλά μαντάτα έρχονται από την συνεργασία με όλους και τι καλή αίσθηση αφήνει σε όλους για την γνώση του για το αντικείμενο και την… ματιά του. Τα λοιπά στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ