Τα παιδιά του Πειραιά γράφουν θριάμβους σαν παραμύθια

Τα παιδιά του Πειραιά γράφουν θριάμβους σαν παραμύθια

Ότι και να γίνει στον τελικό, ο Ολυμπιακός έκανε τους οπαδούς του και πάλι υπερήφανους. Μια ομάδα – φαινόμενο, μια παρέα – δυναμίτης. Τα παιδιά του Πειραιά γράφουν θριάμβους σαν παραμύθια.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αποδεικνύοντας με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο πως είναι μια ομάδα – φαινόμενο. Η πρόκριση της ομαδάρας του Θοδωρή Βλάχου στον τελικό της Ευρωλίγκας είναι ένα ακόμα κατόρθωμα των ερυθρόλευκων.

Μια υπέρβαση που κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του Ολυμπιακού και «απογειώνει» το όνομα του συλλόγου στην Ευρώπη. Τα παιδιά του Πειραιά ετοιμάζονται για μιαν ακόμα μεγάλη «μάχη».

Αυτή  την φορά θα κοντραριστούν με την Φερεντσβάρος για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός πάει για το back to back, κάτι που έχει επιτύχει στο παρελθόν και η ομάδα μπάσκετ των ερυθρόλευκων με τις δύο συνεχόμενες κατακτήσεις Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013.

Ο Ολυμπιακός που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Θοδωρής Βλάχος είναι μια παρέα μαχητών. Φάνηκε αυτό και στο φινάλε του χθεσινού ημιτελικού με την Προ Ρέκο.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε το νικητήριο γκολ ο Γενηδουνιάς, οι πανηγυρισμοί όλης της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα. Οι αγκαλιές στην πισίνα και το ξέσπασμα του προπονητή.

Όλοι μαζί, μια «γροθιά» για το μεγαλείο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Η ομαδάρα με τα κόκκινα κυριαρχεί και φέτος στην Ευρώπη, γράφοντας νέες σελίδες δόξας για τον σύλλογο.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πολλούς λόγους να υπερηφανεύονται για την ομάδα τους και την προσπάθεια που κάνει στην Ευρώπη. Και στο Ανόβερο συζητούσαν χθες βράδυ με καμάρι για τη νέα μεγάλη επιτυχία του συλλόγου, για τα τμήματα του Ερασιτέχνη που γράφουν ιστορία.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθεί κάποιος σ’ αυτά που έχουν πει πολλές φορές ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του. Ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει υπερβάσεις χάρη στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι πάντα εκεί για να στηρίξει όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη, ώστε οι ερυθρόλευκοι να ζουν μεγάλες επιτυχίες όπως οι κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων και οι συμμετοχές σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Τα παιδιά του Πειραιά ετοιμάζονται για μιαν ακόμα μεγάλη «μάχη» και θέλουν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Ένα πάντως είναι το σίγουρο, όποια κατάληξη και αν έχει ο αποψινός τελικός.

Ότι ο Βλάχος και οι παίκτες του έκαναν υπερήφανους τους οπαδούς του Ολυμπιακού με την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει στο Ανόβερο. Και για να μην ξεχνιόμαστε.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η γυναικεία ομάδα πόλο των πειραιωτών στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί και χαρίζει μεγάλες στιγμές στον κόσμο του.

Το επίτευγμα είναι τεράστιο για τους ερυθρόλευκους και φανερώνει την δυναμική του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει την καθημερινή σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι στο μεγάλο λιμάνι για να πανηγυρίζει η ομάδα του Πειραιά τέτοιες επιτυχίες.

Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια δύναμη και το αποδεικνύει κάθε μέρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ