Η ΑΕΚ πήρε τον παίκτη που ήθελε περισσότερο

Η ΑΕΚ πήρε τον παίκτη που ήθελε περισσότερο

Η επιλογή του Παουλίνιο για το δεξί άκρο της άμυνας και η ευθύνη της ΑΕΚ για την συζήτηση περί «επικοινωνιακής ήττας»

Η πρώτη προσθήκη της ΑΕΚ στην εποχή Καρντόσο έχει ήδη αμφισβητηθεί από τον κόσμο της ομάδας, πριν καλά-καλά πατήσει το χορτάρι φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Οι φίλοι της Ένωσης ή για να είμαι ακριβής, ένα μέρος αυτών, έχουν κάνει σημαία την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ περί… κλοπής του Ροντρίγκο από την ΑΕΚ, θεωρώντας τον Παουλίνιο την εναλλακτική του.

Το ότι το παραπάνω δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων, μπορεί να γίνει κατανοητό από το γεγονός πως ο Πορτογάλος μπακ-χαφ έχει κλείσει στην ΑΕΚ από τις αρχές της εβδομάδας! Αφού οι πληροφορίες θέλουν τη μεταγραφή του να έχει τελειώσει από τη Δευτέρα! Τέσσερις μέρες πριν έρθουν δηλαδή οι ανακοινώσεις.

Αυτό βεβαίως προκαλεί ερωτηματικά, που βαραίνουν την ΑΕΚ και μόνο φυσικά, για τον λόγο που ενώ ειχε κλείσει ο Παουλίνιο, οι Κιτρινόμαυροι άφηνα να σέρνονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Ροντρίγκο. Έναν παίκτη που όντως η ΑΕΚ εξέτασε, ήταν σε ένα σημείο στο χέρι της να τον κλείσει με εντελώς διαφορετικά ποσά από εκείνα που ο ΠΑΟΚ «κυκλοφόρησε» ότι απαιτήθηκαν, όμως τελικώς η υπόθεση δεν προχώρησε.

Όλες τις μέρες που προηγήθηκαν ο Παουλίνιο ήταν «κλεισμένος» από την ΑΕΚ, όμως τα δημοσιεύματα συνέχιζαν να παρουσιάζουν τον Ροντρίγκο στα ραντάρ της. Κάτι που προφανώς και έγινε με ευθύνη της Ένωσης, στα πλαίσια των πιέσεων που ήθελε να ασκήσει προς την πλευρά του παίκτη, για να τελειώνουν τα διαδικαστικά της μεταγραφής το συντομότερο.

Η κίνηση του ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο και η τελική συμφωνία με τον παίκτη, εξελίχθηκαν αυτόματα σε «επικοινωνιακή νίκη», «κλοπή», «επίδειξη ισχύος» και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Επαναλμβάνω, με ευθύνη της ΑΕΚ. Που όφειλε να τελειώσει το θέμα Ροντρίγκο μια και καλή, αφού ο στόχος της για το δεξί άκρο της άμυνας ήταν ξεκάθαρο άλλος.

Το αν ο Ροντρίγκο είναι όντως παικταράς και ο Παουλίνιο… μέτριος, ή το ανάποδο, θα το δούμε στην πράξη. Στο γήπεδο. εκεί όπου κρίνεται κάθε μεταγραφή. Ας μου επιτρέψετε όμως τουλάχιστον για τον Πορτογάλο της Ένωσης, να έχω έναν λόγο για να βλέπω με (πολύ) θετικό μάτι αυτή την κίνηση. Και εκείνος δεν είναι άλλος από τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη και είναι βέβαιος πως είναι ο δεξιός μπακ που είχε ανάγκη η ΑΕΚ για να συμπληρώσει ιδανικά το δίδυμο με τον Μιχάλη Μπακάκη. Τα τελικά συμπεράσματα στο γήπεδο, εκεί που κρίνονται άλλωστε όλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ