Κόουτς, σε φτύνουνε και νομίζεις ότι ψιχαλίζει…

Κόουτς, σε φτύνουνε και νομίζεις ότι ψιχαλίζει…

Ενας λογικός δεν βρέθηκε εκεί μέσα να του πει ότι έτσι κατέβασε την ομάδα και στο ματς με την Βοσνία και για ένα ημίχρονο χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια; Οι παίκτες «ξενέρωσαν» με τους… οραματισμούς του Αναστασιάδη.

Καθίστε να τον βλέπετε να ξεφτιλίζετε και μαζί του να ξεφτιλίζονται και οι διεθνείς. Αφήστε τον να «ολοκληρώσει το έργο του». Εντάξει, τον πήρατε με ρουσφέτι, είναι ανάγκη να τον κρατάτε στο πόστο του.

Αυτός μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι κάνει ζημιά με την στενοκεφαλιά και τους αναχρονισμούς ου, εσείς τι κάνετε; Δεν βλέπετε ότι ο Αγγελος δεν μπορεί. Δεν μπορεί να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει, να σκεφτεί κάτι αγωνιστικά παραγωγικό. Τι ακριβώς κάνουν μαζί του ο Μπασινάς και ο Γιαννακόπουλος;

Διακοσμητικοί είναι και δεν έχουν τη δυνατότητα να τον μαζέψουν ώστε να μην εκτίθεται και να μην εκθέτει. Δεν είναι η ήττα. Με μια ομάδα ανώτερη όπως η Ιταλία η ήττα θα μπορούσε να έρθει ακόμα και μετά από μια καλή εμφάνιση της Εθνικής. Είναι ο τρόπος. Η αδυναμία να αλλάξομε την μπάλα δυο και τρεις φορές. Η ανικανότητα να την πάμε μπροστά και να κάνουμε μια οργανωμένη επίθεση.

Ενας λογικός δεν βρέθηκε εκεί μέσα να του πει ότι έτσι κατέβασε την ομάδα και στο ματς με την Βοσνία και για ένα ημίχρονο χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια; Που το βρήκε γραμμένο να παίζει με τον Κουρμπέλη εσωτερικό χαφ και τον Φορτούνη σέντερ φορ. Ποιος του είπε ότι συνιστά ανάπτυξη παιχνιδιού με βαθιές μπαλιές στην πλάτη των Ιταλών. Ομάδα χωρίς να κρατάει έστω και στοιχειωδώς την μπάλα δεν μπορεί να βγάλει άμυνες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ας πάει  στον συνάδελφό του τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον ευχαριστήσει που οι Ιταλοί έριξαν τον ρυθμό μετά την μεγαλοπρεπή τριάρα και δεν μας έριξαν τέσσερα και πέντε. Τόσα έπρεπε να φάμε και για έναν ακόμα λόγο: Να αναγκαστεί ο Αγγελος να τα μαζέψει και να πάει στην ευχή της παναγίας. Τώρα θα βγαίνουν οι υποστηρικτές του Άγγελου και της ΕΠΟ και θα γράφουν ότι μια ήττα από την Ιταλία δεν είναι καταστροφή.

Η ήττα δεν είναι καταστροφή η εμφάνιση και οι επιλογές του Αγγελου είναι. Κι επειδή λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι τέτοιο, ο κόουτς πρέπει να απαλλαγεί των καθηκόντων του μπας και αλλάξει κάτι. Διότι αν ο κόουτς συνεχίζει να… οραματίζεται τότε θα τον πάρουν στο ψητό και όσοι ακόμα από τους παίκτες δεν τον έχουν πάρει ακόμα. Τέτοια είναι πλέον τα ζητήματα που τίθενται. Όταν οι παίκτες δεν πείθονται από το πλάνο του προπονητή δεν μπορούν να το υποστηρίξουν.

Οποιος έχει παίξει μπάλα καταλάβαινε ότι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο ξενερωμένοι από τις υπερβάσεις του προπονητή τους. Για να μην φτάσουμε σε καταστάσεις πλήρους γελιοποίησης του Αγγελου στα μάτια των παικτών του καλύτερα και για τον ίδιο, την ιστορία του στα γήπεδα να τα μαζέψει και να φύγει.

Αυτοί που τον έφεραν δεν είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για να τον διώξουν. Από την άβουλη ΕΠΟ δεν έχουμε να περιμένουμε ότι μπορεί να πάρει κάποια πρωτοβουλία. Ας την πάρει ο Αναστασιάδης και ας φύγει μόνος του μπας και προλάβουμε να σώσουμε την παρτίδα της οποία τα δεδομένα άλλαξαν μετά τη νίκη της Φινλανδίας επί της Βοσνίας….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ