Στο μυαλό του Άγγελου!

Στο μυαλό του Άγγελου!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δηλώνει χαρούμενος όταν τον…βρίζουν, άρα ας ελπίσουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο μετά το ματς με την Αρμενία!

Θα μπορέσει η Εθνική Ελλάδος να γυρίσει το διακόπτη και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις ή τουλάχιστον στα θετικά αποτελέσματα στο αποψινό ματς με την Αρμενία;

Θα το μάθουμε το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι ότι από νωρίς η ομάδα του Αναστασιάδη έχει φτάσει σε οριακό σημείο, παρά το γεγονός ότι έχει καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Βοσνία. Η εικόνα της είναι όμως αυτή που δεν πείθει και μπορεί ο Άγγελος να πιστεύει ότι το εισιτήριο για την πρόκριση θα παιχθεί την τελευταία αγωνιστική, ωστόσο αν δεν προκύψει η νίκη επί της Αρμενίας, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα.

Νιώθει χαρούμενος, όπως μας είπε, ο Άγγελος όταν τον… βρίζουν επειδή δεν πάει καλά η ομάδα και προφανώς εννοεί ότι μία τέτοια κατάσταση βάζει από μόνη της σε συναγερμό τους παίκτες. Κατανοητό αυτό, όμως θα μπορούσαν να τους φέρουν σε τέτοια ετοιμότητα και όσοι συμμετέχουν στο τεχνικό επιτελείο κι όχι να περιμένουν τα «ευεργετικά» αποτελέσματα της πίεσης που ασκείται από τους δημοσιογράφους μετά τις αποτυχίες.

Κι ας ελπίσουμε μετά την αναμέτρηση με την Αρμενία να μην τον βρίζουν τον Άγγελο κι ας είναι και… λυπημένος. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα διαθέτει τους παίκτες για να αλλάξει τη μοίρα της, αρκεί να υπάρχει και σχέδιο από τον προπονητή. Το να παίξει επιθετικά ήταν πάντα μία δύσκολη αποστολή για αυτήν την ομάδα, αφού εξαντλούσε την περισσότερη ενέργειά της στο δικό της μισό γήπεδο και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα μπάλα.

Για αυτό και όποτε έβρισκε αντιπάλους με την ίδια φιλοσοφία δυσκολευόταν αφάνταστα να φτάσει στη νίκη, ενώ τα κατάφερνε πολύ καλύτερα όταν είχε το ρόλο του αουτσάιντερ στο παιχνίδι. Με την Αρμενία η Ελλάδα θα πρέπει να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Να φτιάξει φάσεις, να φέρει την μπάλα στο κουτί των άλλων για να μπορέσει να εκτελέσει ο σέντερ φορ της, να βάλει κι άλλους παίκτες να πατήσουν περιοχή για να σπάσουν την κλειστή άμυνα.

Όλα αυτά μαζί έχουμε καιρό να τα δούμε από την Εθνική μας ομάδα-και δεν φταίει για αυτό ο Άγγελος-αλλά οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να ξεκινήσεις κάποια στιγμή. Έστω κι αν βρίσκεσαι στο τέλος της σεζόν και υπάρχει η κούραση σε όλους. Δεν είναι απλό το σώμα να εκτελέσει τις εντολές που λαμβάνει από το μυαλό για αυτό και θα χρειαστούν οι εμπνεύσεις, είτε του προπονητή, είτε των παικτών για να δοθεί η λύση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ