Οι κινήσεις που δείχνουν την δίψα για κορυφή

Οι κινήσεις που δείχνουν την δίψα για κορυφή

Η απόκτηση του Βαλμπουενά, οι προτάσεις σε σέντερ φορ, η εντυπωσιακή προσφορά στον Φορτούνη και οι μεταγραφές που ακολουθούν. Η δουλειά του Μαρτίνς και ο κόσμος που πάει για ρεκόρ στα διαρκείας. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την επιστροφή στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν εργομετρικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, στο Ρέντη.

Παράλληλα όμως οι πειραιώτες έχουν μπει στην τελική ευθεία για την υλοποίηση σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων για την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός κάνει μια σειρά από κινήσεις που φανερώνουν την μεγάλη δίψα που επικρατεί στο μεγάλο λιμάνι, για επιστροφή στην κορυφή.

Η απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά μετά από θερμή εισήγηση του προπονητή της ομάδας ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την έκανε ο Ολυμπιακός και θ’ ακολουθήσουν κι άλλες, καθώς οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις με πολύ καλούς σέντερ φορ, έχοντας μάλιστα κάνει εξαιρετικές προτάσεις.

Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά το «όχι» των ερυθρόλευκων στα 11 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για τον Φορτούνη και την εντυπωσιακή προσφορά που έκανε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης για την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε να κρατήσει τον Σα δίνοντας στην Πόρτο σχεδόν τρία εκατ. ευρώ κι αυτή είναι επίσης μια πολύ σημαντική επένδυση από την ομάδα του Πειραιά. Κι ήταν επίσης κάτι που του ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πάμε όμως να επισημάνουμε και ορισμένες ακόμα κινήσεις που φανερώνουν την μεγάλη επιθυμία των πειραιωτών να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει την απόκτηση ενός πολύ καλού στόπερ, ενός κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν δει το φως της δημοσιότητας ονόματα εξαιρετικών στόπερ με σπουδαία καριέρα.

Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ και αυτό δείχνει ότι το εκτιμά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Η ανταπόκριση των οπαδών του συλλόγου στο κάλεσμα της διοίκησης για αγορά εισιτηρίων διαρκείας είναι εντυπωσιακή, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν μέχρι στιγμής διαθέσει περισσότερα από 12.500 εισιτήρια διαρκείας.

Είναι προφανές ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για να κάνει νέο ρεκόρ κι αυτό φανερώνει πολλά για την στήριξη που υπάρχει στην ομάδα από τους οπαδούς.

Για την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πλάνο που ξεκίνησαν την περσινή σεζόν οι ερυθρόλευκοι, ένα πλάνο που μπαίνει τη νέα χρονιά στην δεύτερη φάση.

Ο Ολυμπιακός δουλεύει με επιμονή έχοντας θέσει ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο κι αυτό σκέφτονται όλοι στην ομάδα του λιμανιού.

Και οι κινήσεις που γίνονται αποδεικνύουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι για να πετύχουν, καθώς στηρίζουν πολλά και στην δουλειά που γίνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς όλοι αναγνωρίζουν τα όσα έχει προσφέρει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ