Και ποιος τον έφερε ρε παιδιά;

Και ποιος τον έφερε ρε παιδιά;

Υπάρχει υπεύθυνος με όνομα και επώνυμο για το χάλι της Εθνικής, αυτοί που μας «φόρτωσαν» τον άκρως επικίνδυνο Αγγελο Αναστασιάδη.

Υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ναι. Τον αρχηγό της, το παιδί που από το 2008 ζει στο εξωτερικό και δεν έχει καμία σχέση με τις ελληνικές λογικές. Έζησε τα πολύ καλά χρόνια της Εθνικής, την πονάει. Έξω ζει φοβερές ποδοσφαιρικές ημέρες παίζοντας σε τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και αυτό το παιδί προς το φινάλε της καριέρας του στην Εθνική, πήρε την απόφαση να μιλήσει. Διότι προφανώς είδε ότι στα αποδυτήρια ότι και να πει δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Και μην γελιόμαστε. Το ξέραμε λίγο-πολύ όλοι μας. Πάνω-κάτω το καταλαβαίναμε. Και ας θέλαμε να πιστέψουμε σε κάτι καλό. Ο Αναστασιάδης είναι επικίνδυνος. Το ξέρουν στον ΠΑΟΚ, αυτοί μας τον φόρτωσαν. Το ξέρουν και στις άλλες ομάδες που πήγε. Έδιωχνε επαγγελματίες διότι πίστευε ότι είχαν το κακό μέσα τους. Και τελικά δικαιώθηκαν όσοι φοβόντουσαν.

Οι δίπλα του; Μια από τα ίδια. Ο Γιαννακόπουλος δεν δούλεψε ποτέ στο ποδόσφαιρο. Και τώρα κάθεται βοηθός προπονητή στον πάγκο. Ο Μπασινάς έγινε τεχνικός διευθυντής στο πιο σοβαρό πράγμα σε μια χώρα, την Εθνική. Δίχως να έχει εργαστεί στο ποδόσφαιρο μετά την καριέρα του. Μια τριάδα… επικίνδυνη. Και αποδείχθηκε στις δηλώσεις του μάλιστα. Και τελικά μόνο ο Στελάρας την σκαπούλαρε. Διότι από δηλώσεις είναι μετρ.

Και πάμε τώρα στα ζόρικα. Ποιος έφερε τον Αγγελο στην Εθνική; Ποιος του έκανε την χάρη; Ποιος ήθελε να μην τον έχει στα πόδια του για να μην του τον φορτώσουν στον ΠΑΟΚ; Ποιοι σύμβουλοι ψήφισαν στην ΕΠΟ να έρθει; Και ποιος έπεισε και τους άλλους που δεν τον ήθελαν να συμφωνήσουν; Για την εθνική ομοψυχία τους. Μην γελιόμαστε. Για όλο αυτό το χάλι της Εθνικής την μεγάλη ευθύνη έχει ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του. Αυτοί που για το καπρίτσιο τους και να αποδείξουν ότι ελέγχουν την ΕΠΟ έφεραν τον άνθρωπο τους. Και μην μιλήσει κανείς για τους παίκτες που έβαζε ο Αναστασιάδης. Δεν είμαστε χθεσινοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ