ΠΑΟΚ : Έτριβαν τα μάτια τους οι σκάουτερ με τον Πέλκα

ΠΑΟΚ : Έτριβαν τα μάτια τους οι σκάουτερ με τον Πέλκα

Έφυγαν ικανοποιημένοι από την Τούμπα, οι εκπρόσωποι ομάδων που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη Πέλκα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός με την βαριά ρήτρα, που προωθείται από τον ΠΑΟΚ, έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Απόλυτα ικανοποιημένοι έφυγαν οι σκάουτερ που βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη Πέλκα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μάγεψε με τις ικανότητές του και με το μεστό του παιχνίδι, υποχρεώνοντας τους εκπροσώπους ξένων ομάδων να σημειώσουν πολλά πράγματα γύρω από το όνομα του Πέλκα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αν δεν είχε την ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του, τον Γενάρη θα έφευγε από την Τούμπα για άλλες πολιτείες. Για την ώρα όσες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή έχουν ενημερωθεί για το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ. Αν καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του τις επόμενες ημέρες είναι μια άλλη υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα παρακολουθείτε στενά.

Μια που είμαστε στο κεφάλαιο Δημήτρης Πέλκας, αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο διεθνής μέσος πλέον εδραιώθηκε στη βασική 11αδα του ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα να ξανά βγει απ’ αυτή. Αυτό σημαίνει πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ζεσταίνει τον πάγκο. Αν ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής δεν έκανε την χαζομάρα στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για τον ίδιο. Για την ώρα δεν έχει αλλάξει άποψη περί αποχώρησης από την ομάδα. Όταν όμως δεν θα παίρνει τις ευκαιρίες που θα ήθελε τότε ίσως ν’ αλλάξει απόφαση και αποχωρήσει από την Τούμπα.

Ο Ντοριάν Λεβέκ, με μια κίνηση ματ έπιασε στον ύπνο τους παράγοντες του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να βλέπει μέχρι το καλοκαίρι τα χρήματα του ν’ αβγατίζουν. Ο Γάλλος αμυντικός βλέποντας πως οι ασπρόμαυροι θα του ζητήσουν να διακόψουν την συνεργασία τους, από την στιγμή που είναι ανενεργός εδώ και μήνες και αφού μελέτησε καλά τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του, πήρε την απόφαση να μεταβεί στην πατρίδα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για να πάει όμως στην πατρίδα του εξασφάλισε πρώτα άδεια από τους Θεσσαλονικείς. Αυτό ήταν το μέγα λάθος του ΠΑΟΚ. Αυτομάτως ο Λεβέκ εξασφάλισε το δικαίωμα παραμονής του στην ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι.

Αυτό το περιστατικό το αναφέρω για να δείξω πως στον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρχει ένας τεράστιος επιχειρηματίας που κάνει τα πάντα για να δυναμώσει το σωματείο, όμως φαίνεται πως υστερεί σε ικανά στελέχη που θα προστατεύσουν την επένδυσή του. Αν ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δυναμώσει περισσότερο, θα πρέπει να δει και αυτό το κομμάτι που εξίσου είναι πολύ σοβαρό. Να βρει δηλαδή, τον επόμενο Πέλκα και Πρίγιοβιτς και να τους βάλει στα γραφεία της ΠΑΕ για να λειτουργούν τα πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

ΥΓ. Ομάδες της Λίγκας, της Football League, αλλά και του εξωτερικού έχουν δείξει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα μείνουν τον Γενάρη ελεύθεροι ή θα δοθούν δανεικοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ