Το moto του Μαρτίνς και η ένταση στο Ρέντη

Το moto του Μαρτίνς και η ένταση στο Ρέντη

Οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι, η φιλοσοφία του Πορτογάλου και η τακτική που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για την προετοιμασία και τη νέα σεζόν

Τα ζόρια ξεκίνησαν για τους παίκτες του Ολυμπιακού και μετά το διήμερο με τα εργομετρικά τεστ στο Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να στείλει το… μήνυμα στους παίκτες του. Από την πρώτη κιόλας μέρα, καθώς οι ερυθρόλευκοι έκαναν διπλή προπόνηση στο Ρέντη και σε αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχίσουν.

Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στην φιλοσοφία του Μαρτίνς σε ότι έχει να κάνει με την ένταση των προπονήσεων. Ο Πορτογάλος δίνει μεγάλο βάρος στην προπόνηση και γι’ αυτό τον λόγο το πρόγραμμα της περσινής σεζόν ήταν ζόρικο σε καθημερινή βάση στο Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι φέτος αποφασισμένος να περάσει στο επόμενο επίπεδο, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ένταση στις προπονήσεις, από την περίοδο κιόλας της προετοιμασίας.

Είναι κάτι που το έχει συζητήσει με τους στενούς του συνεργάτες ο Μαρτίνς κι έχει αποφασίσει να ανεβάσει τους ρυθμούς στην διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Κι όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και στην διάρκεια της χρονιάς.

Ο Μαρτίνς είναι της άποψης πως το πρόγραμμα της προπόνησης πρέπει να είναι πιο απαιτητικό ακόμα και από τα επίσημα παιχνίδια και αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή των πειραιωτών.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού κατάλαβαν από την πρώτη κιόλας μέρα ότι ο Μαρτίνς τους περιμένει με άγριες διαθέσεις και είναι χαρακτηριστικές οι ατάκες των ερυθρόλευκων για την κούραση μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του μια προετοιμασία πιο κουραστική για τους παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Η ένταση των προπονήσεων θα είναι μεγαλύτερη κι αυτό θα πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι ερυθρόλευκοι.

Αυτή όμως η καθημερινή δουλειά είναι που θα δώσει στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να έχει καλό ρυθμό και δυνάμεις καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν όπως έγινε και πέρυσι.

Κι αυτό που είναι δεδομένο αφορά τις προθέσεις του Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος δεν σκέφτεται να αλλάξει φιλοσοφία. Σκληρές προπονήσεις κάθε μέρα είναι το moto του 49χρονου τεχνικού και δεν αλλάζει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ