Άλλο μήκος κύματος

Άλλο μήκος κύματος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δει τον Ολυμπιακό στην Α2 αδιαφορώντας για οποιαδήποτε συνέπεια.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και το δεύτερο παιχνίδι των τελικών στα πλέι οφ κόντρα στον Προμηθέα και είναι έτοιμος αύριο να κατακτήσει το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Από το παιχνίδι αυτό ωστόσο έμεινε η… κόντρα του Ρικ Πιτίνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Ολυμπιακό! Ο Ιταλοαμερικανός προπονητής υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παραδεχθεί το λάθος του να φύγει στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου,αλλά να παραμείνει στην Α1, διότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη ομάδες όπως οι Πειραιώτες.

Κάθετα αντίθετος όμως ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος,που… διόρθωσε τον προπονητή του και υποστήριξε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη προσπάθειες όπως του Προμηθέα και όχι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.

Είναι προφανές ότι υπάρχει σαφής απόσταση από τους δύο άνδρες στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τα πράγματα και κυρίως στην εικόνα που έχουν για την αντιπαλότητα δύο ομάδων.

Είναι χαρακτηριστική η χειρονομία που έκανε ο Πιτίνο στις δηλώσεις του, κάνοντας τα χέρια του μια γροθιά δείχνοντας με τον τρόπο του πως θα πρέπει να είναι όλο το μπάσκετ. Μαζί, ανεξάρτητα από το αν στο γήπεδο θέλει ο ένας να…σκοτώσει τον άλλον.

Το θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει αποκλείσει από το μυαλό του το ενδεχόμενο κάνει έστω και ένα βήμα πίσω και να δεχθεί να συζητήσει το οτιδήποτε. Επιμένει πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε εκτός των κανονισμών και θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες όποιες κι αν είναι αυτές.

Είναι προφανές πως προπονητής και ιδιοκτήτης είναι σε… άλλο μήκος κύματος με τον δεύτερο να επιμένει στον υποβιβασμό του «αιωνίου αντιπάλου» ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε επίπτωση.

Το αν θα δικαιωθεί στο τέλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένα στοίχημα κυρίως για τον ίδιο, μια και ο Πιτίνο ίσως και να μην βρίσκεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα η κίνηση του Γιαννακόπουλου να βάλει ένα ευρώ ως γενική είσοδο ασφαλώς και ήταν… τρολάρισμα για εκείνους που παραπονέθηκαν (δικαίως) για τα 25 ευρώ στο πρώτο ματς των τελικών. Μάλιστα περίμενε πως και πως να δει την ανταπόκριση του κόσμου, όπως και αναμένει αν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα πάνε στο ΟΑΚΑ για να δουν την ομάδα να σηκώνει το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Η αλήθεια είναι πως η αδυναμία ή αδιαφορία του κόσμου να βοηθήσει με όσες δυνάμεις έχει την προσπάθειά του σε μπάσκετ και Ερασιτέχνη τον έχει εξοργίσει και απογοητεύσει. Μένει να φανεί εάν αυτά συναισθήματα του έτσι κι αλλιώς παρορμητικού ιδιοκτήτη της ΚΑΕ τον οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ