Ολυμπιακός : Οι «επιζήσαντες»  στο κόκκινο survivor!

Ολυμπιακός : Οι «επιζήσαντες» στο κόκκινο survivor!

Κάποιοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι αν και βρέθηκαν αρκετές φορές προτεινόμενοι!

Απομένουν μόλις 90 λεπτά για πέσει η αυλαία του πρώτου μισού της διαδρομής και η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει νέα «κομμάτια» στη βιτρίνα του, αλλά υπάρχουν και οι «σταθερές αξίες» που συνεχίζουν στην πρώτη γραμμή, αν και αντιμετώπισαν-και αντιμετωπίζουν-σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τον κίνδυνο της φθοράς!

Προφανώς και ο περισσότερος κόσμος θέλει να βλέπει νέα πρόσωπα, καθώς οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις χρειάζονται την απαραίτητη ανανέωση για αυτό και ο Κούτρης με τον Σισέ αντιμετωπίζονται με πολύ μεγαλύτερη συμπάθεια από το κοινό, όπως συνέβαινε κάποτε και με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Φαντάζεστε αν αυτή τη λάθος πάθος στον Ελμπάζ την είχε δώσει ο… Ντα Κόστα στο ματς με τον Απόλλωνα; Δεν θα τον έσωνε τίποτα τον Μαροκινό, όμως για τον Σισέ υπήρχαν και θα υπάρχουν έως κάποιο χρονικό διάστημα αρκετά ελαφρυντικά πριν να βρεθεί στο «πέναλτι».

Η συγκεκριμένη θέση δεν αποτελεί «υποχρέωση» μόνον για τον (εκάστοτε) τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά αφορά (μεταφορικά βεβαίως) και αρκετούς ακόμη παίκτες.  Ο Κώστας Φορτούνης για παράδειγμα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, καθώς οι απαιτήσεις του κοινού είναι πολύ μεγαλύτερες από τη στιγμή που έχει πάψει να είναι πλέον ο μαθητής του Τσόρι.

Ο «Φόρτου» είναι αλήθεια ότι έχει βρεθεί κάποιες φορές  ως… προτεινόμενος, αλλά τελικά μπόρεσε να το «γυρίσει» το παιχνίδι και να παρουσιάσει ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Όχι μόνον επειδή πέτυχε τα δύο γκολ στο Αγρίνιο, αλλά επειδή πραγματικά η εικόνα του έχει βελτιωθεί αρκετά στα τελευταία παιχνίδια.

Στο κόκκινο… survivor έχουν καταφέρει να επιβιώσουν και κάποιοι ξένοι παίκτες, όπως ο Μάριν και ο Ρομαό. Ο πρώτος μπορεί να μην έχει διάρκεια και επί Μπέντο να βρέθηκε στο περιθώριο, όμως από την προηγούμενη επιστροφή του Λεμονή βρήκε χρόνο να μπει στην ομάδα και σε αυτήν τη φάση, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά, εντούτοις μπόρεσε να συνδυαστεί με τον Φορτούνη και να γίνει απαραίτητος.

Για τον Ρομαό ούτε κουβέντα να γίνεται, αφού ποιος προπονητής δεν θέλει έναν κόφτη που συνεχίζει να τρέχει ακόμη κι όταν η ομάδα πάει στα αποδυτήρια; Ταιριάζει και στο προφίλ του Ολυμπιακού το πάθος που βγάζει ο μέσος από το Τόγκο, συνεπώς δίκαια θεωρείται σχεδόν αναντικατάστατος.

Ποιοι άλλοι συνεχίζουν από την… προηγούμενη ομάδα; Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έβγαλε… οφσάιντ δύο προπονητές, τον Μπέντο και τον Χάσι και από τελευταίος στη σειρά των επιθετικών βρέθηκε πρώτος, λες και κάποιος έδωσε το πρόσταγμα για… μεταβολή αν και εδώ που τα λέμε ο Εμενίκε δεν ήθελε και πολύ για να βγει εκτός διαδικασίας.  Και ο Ομάρ έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια και έχει γίνει ο φουλ μπακ που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, δίνοντας στην επίθεση και γκολ και ασίστ.

Η σεζόν είναι όμως στα μισά, άρα θα πρέπει να περιμένουμε και τη συνέχεια της διαδρομής πριν να καταλήξουμε στον (άτυπο) νικητή-έτσι κι αλλιώς σε μία ομάδα όπως είναι οι ερυθρόλευκοι οι «ανατροπές» δεν θεωρούνται έκπληξη αλλά στανταράκι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ